Kuntavaalien nolo tulos paljastui – aiheutti kovan perheriidan!

Lehdet ja verkkopalvelut ovat tänään kertoneet vaalien aiheuttamista noloista tilanteista. Myös eräässä perheessä jouduttiin Hymyn tietojen mukaan mykkäkouluun, kun nolo yllätys paljastui vaalituloksista.

Ilta-Sanomat kertoi oikeusministeriön vaalitulospalvelun aiheuttavan kiusallisia tilanteita. Se nimittäin näyttää äänien jakaantumisen tarkasti. Jos esimerkiksi ehdokkaan kaveri on kertonut äänestävänsä ehdokasta Vuosaaren äänestysalueella, eikä sieltä tule yhtään ääntä, kaveri kärähtää valheesta. Ilta-Sanomien mukaan klassisin tapaus on se, kun mies soitti keskusvaalilautakuntaan ja ihmetteli, miksi hän ei saanut kuin yhden äänen, vaikka kävi vaimonsa kanssa äänestämässä. Vaimo ei siis ollut äänestänytkään miestään.

Voice taas kertoo ”nollakerholaisista” eli niistä, joita ei äänestänyt kukaan. Heitä oli tänä vuonna 43. He eivät siis äänestäneet itseäänkään, mutta eivätpä äänestäneet vaimot, kaverit tai sukulaisetkaan.

Hymylle juorutaan nyt perheestä, jonka jäsen oli ehdokkaana vaaleissa. Emme tässä yhteydessä paljasta paikkakuntaa tarkemmin.

-Tulospalvelusta selvisi, että ehdokas sai vain yhden äänen. Puoliso ei siis myöskään häntä äänestänyt. Tämäkös vasta aiheutti kotona kovan ja tulenpalavan riidan, Hymylle juorutaan perheen lähipiiristä.

-Puoliso ei ilmeisesti uskonut kärähtävänsä, vaan luuli siippansa saavan ainakin muutamia ääniä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: vaalit, äänestys

Kommentit

Oma kommentti