Kurren ja Jenna-rakkaan musiikkivideo julkaistiin – tältä näyttää rakastuneen parin yhteisesiintyminen

Kurren, 56, ja Jenna Välikankaan, 34, ensimmäinen yhteinen musiikkivideo on julkaistu. Sä oot mun ja mä oon sun -kappaleen herkkä tulkinta ladattiin YouTubeen eilen. Pariskunnan lämpimät tunteet toisiaan kohtaan ovat videolla käsin kosketeltavissa.

– Olemme hengailleet, mutta kaksi kuukautta on styylattu, Kurre selvensi Hymylle syyskuussa.

Musiikillisen yhteistyön lisäksi tuore pariskunta on perustanut yhdessä yrityksen. JK Fashion Oy:n toimialaksi on merkitty laukkujen, kankaiden, tekstiilien, vaatteiden, lahjatavaroiden ja korujen tukku-, vähittäis- ja verkkokauppa.

Kurre menetti syöpään menehtyneen Kirsi-vaimonsa viime vuoden toukokuussa. Jenna on ollut miehen tukena raskaina aikoina.

– On eletty raastavia aikoja. Eivät suru ja kaipaus koskaan katoa, mutta olen saanut parsittua itseäni kokoon. Olen kuin uudestisyntynyt, enkä ole enää hukassa ja sirpaleina. Elämässä on taas iloa ja valoa, josta olen äärettömän kiitollinen, Kurre muotoili Hymylle aiemmin.

Katso pariskunnan musiikkivideo alta.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Jenna, Jenna Välikangas, Kurre, Kurre Westerlund, musiikkivideo, naisystävä, rakkaus, Sä oot mun ja mä oon sun, tyttöystävä, yhteiskappale

Kommentit

Oma kommentti