Kututekstareita

Hannele LauriSinkkukesää viettävä näyttelijä Hannele Lauri aikoo viihtyä tänä kesänä terasseilla miehiä katsastelemassa.

– Saan tuntemattomilta miehiltä tekstareita, joissa lukee: ”Minä rakastan sinua, oletko vapaa?” Ihan pimeää, kun sellaista lähettelevät!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Hannele Lauri

Kommentit

Sama klinikka kuin Tanssiprofessorilla. Nayttavat yhtalaisilta kummituksilta

Äh, ei kolahtanu. Liian vähän kireyttä oli tässä ikäneidossa ettei oikei maistunu kun tuhkakupille.

Kattokaapas Vesku Shoo’ta. Siellä esiintyy fyysisestikin erinäköinen Hannele Lauri: korkeat poskipäät, pystympi nenä, ohuemmat huulet, kulmatkin erilaiset (nyt kohotettu). Hampaita ei ole remontoitu vielä siinä vaiheessa, tämäkin asia kerrottiin kyllä tarkkaan.
En tarkoita hänen vanhenemistaan. Epäilen, että kirurgin veitsi on heilahtanut lie ”kauneus”-leikkaus on käyty läpi, jos toinenkin.

oon ihan samaa mieltä aiemmin kommentoineen kanssa, kaikilla yli 18 vee on oikeus mennä terassille ikään ja sukupuoleen katsomatta, vanhoillakin!! Hävetkää luuserit jotka muuta väitätte, aiotteko ite istuu vanhana sisällä vaan 24/7???

Kyllä on ihmisillä paha olo, ei voi muuta sanoa, kun lukee näitä keskustelupalstojen ja kommenttiosuuksien tekstejä.
Menkää hoitoon.

Hannele on erittäin näyttävän näköinen nainen ja vielä sen lisäksi hyvä näyttelijä. Terassit eivät ole vain nuorien etuoikeus. Hieman kypsemmät miehet ja naiset käyvät siellä, eivätkä ole mitään surkimuksia! Päinvastoin..he eivät hautaudu kotiinsa yksin häpeillen ikääntymistään vaan nauttivat elämästä siten kun tahtovat. Siihen ei tarvitse lupaa muilta kysellä.

Hyvä Hannele! Iloista kesää sinulle:-)

Vanha mikä vanha , Nåyttävä fiksu ja tyylikäs nainen kaikkiaan.
Miinusta = Virossa ruttuun vedetty kuoltalo.
Oliskohan alapäätäkin resusutoitu siinä samalla ?

Kyllä on mummoa sen verran operoitu,etten haluis ko. kummitukseen törmätä.

Taitaa alkaa olla vienti vähissä Hannelella, kun pitää lehdessä huudella saaduista tekstareista. Terassillahan se on sitten kiva miehiä katsella, mutta terassilla drinksuja lipittävä lili 60v. nainen on säälittävä näky.

Oma kommentti