Kuusi vuotta Puoli seitsemän -ohjelmaa juontaneelta Susanna Laineelta herkkä päivitys juontajakollegalleen

Puoli seitsemän -ohjelmaa peräti kuusi vuotta juontanut Susanna Laine on lopettanut ohjelmassa tunteikkain menoin. Hänen tilalleen tulee Ella Kanninen, joka tekee itse asiassa come backin eli paluun ohjelman pariin.

Susanna on kirjoittanut sosiaaliseen mediaan tunnerikkaan päivityksen, jossa hän ylistää maasta taivaaseen juontajakollegaansa Mikko Kekäläistä:

-Kekäläinen! Mun tulee eniten ikävä sinua. Susta on vuosien saatossa tullut mun elämän yksi merkittävimmistä ihmisistä, ystävistäni. Jokaisena aamuna on ollut hieno lähteä töihin, koska olen päässyt sun kanssa seikkailuun. Ollaan koettu niin paljon unohtumattomia hetkiä ja saavutettu jotain mitä ei uskallettu edes haaveilla. (Huh!) Oot mun mielestä Suomen paras juontaja, harvinaisuus jonka voi heittää ihan mihin vaan, ja loistat! Hämmästyn edelleen joka päivä sun monipuolisuudesta ja taidoistasi ja sen lisäksi pidät omiesi puolta viimeiseen piirtoon ja laitat ihmiset ympärilläsi loistamaan! Oot ollut paras kollega ja opastaja tällä matkalla. Sun ansiosta @puoliseitseman on yksi Suomen suosituimmista ohjelmista. Ettäs tiiät! Seuraan herkeämättä sun matkaa nyt @ellakanninen kanssa ja tiedän että taas lähtee. Oot parasta. Kiitos Mikko❤️ @mikkokekalainen

Mikko vastasi kollegansa kehuihin kiitoksin:

-Rakas ystävä. Mä itkeskelen nyt, mutta en voisi olla onnellisempi siitä, mitä ollaan yhdessä saatu kokea.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Susanna Laine Puoli seitsemän, Mikko Kekäläinen

Kommentit

Olettepas aika,tai melkoisen kivoja molemmat..Mikko on minun kotini suunnalta ja Susanna taas puolison synnyin sijoilta päin. Minua jäi kaivelemaan tuo viimmeinen lähetys ,jossa Susanna oli mukana. Ensinnäkin vieraan olisi pitänyt olla komea uros ja enemmän säpinää ja meininkiä ohjelmassa..Yllätyksiä ja ainakin hirmu iso ruusupuska Mikolta. Nyt yksi vaivainen biisi ja tenttausta tyyliin poliisi kuulustelu ja se oli siinä..Jotenkin oli tuntuma,että Susanna itsekkin odotti jotain todella repäisevää.. Huonoja suunnittelijoita noissa bileissä. Katsotaan nyt miten Ella pärjää,suuret on saappaat ja se missä hän voi todella tyriä on se,että on olevinaan suurin ja parhain juontaja kautta aikojen. Susanna pärjäsi sillä ,että oli ihan oma itsensä.

Oma kommentti