Kuusikymppisen formulapomon parikymppinen vaimo rannalla – käsittämättömän kaunis peppu!

Flavio Briatore on kuusikymppinen formulavanhus eli F1-pomo, jonka silmä lepää 29-vuotiaassa aviovaimossaan, Elisabetta Gregoracissa. No, eikä ihme, vai mitä sanotte näistä paparazzikuvista, joissa vaimo poseerailee bikineissään rannalla?

Rantaelämästä nauttinut Selmark-merkin alusvaatemalli kuuluu myös Italian pääministerin Silvio Berlusconin tuttavapiiriin. Vanha valta ja raha siis kiihottavat tätä naista.

Formulavanhuksen tyttöystävän melkoinen pyllistys:

http://www.hollywoodtuna.com/photo.php?id=58717ex_gregoraci_b-gr_2&title=Elisabetta Gregoraci Bikini Pictures&loc=3

Ja koko setti tuolla:

http://www.hollywoodtuna.com/?p=17966

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Flavio Briatore, Elisabetta Gregoraci, Silvio Berlusconi

Kommentit

Kuuskympisellä formulapomolla ei ole näköjään formulalle käyttöä.

Pienet asiat sinuakin ärsyttää. Oletko ajatellut, ettei kaikki elämässäsi ole hyvin. Lähde kuule lenkille. Nouse sieltä koneesi ääreltä, älä pyörry tuhnun hajusta, joka on pinttynyt vanhaan pyörivään koululaistuoliisi ja sen tekonahkaistuimeen.
Nouse ja käy. Lyllerrä lähiövalaasi varmalla ja tanakalla askelluksella tutun r-kitskasi ohi, jätä tällä kertaa juustonaksut ostamatta (oletko ajatellut, että niissä housuissasi ja tuolissasi haisee vähän naksuilta.)
Käy ja etene. Jonainen ¨päivänä voi olla, että huomaat: elämässä on muutakin kuin se, että kommentoit jokaiseen naurettavaan asiaan netissä.
Tämä oli aiheellinen kommentti tämä, enkä minä ole lähiömursu.

Kun kakkosella alkaa, on kaksikymppinen, kolmosella, kolmikymppinen. Mikäs siinä sinua ihmetyttää.

”Kuusikymppisen formulapomon parikymppinen vaimo”, ”29-vuotiaassa aviovaimossaan, Elisabetta Gregoracissa” onko 39-vuotias kolmikymppinen

Oma kommentti