Kuvasi ulkoapäin ministerin asuntoa – valtioneuvoston turvapäällikkö soitti!

Alexander StubbUusimmassa Hymyssä esitellään nelisivuisessa jutussa ministereiden tulot ja talot. Mukana ovat yhtä poikkeusta lukuunottamatta kaikki 20 valtioneuvoston jäsentä. Jutusta selviää esimerkiksi, kuinka hulppeasti ulkoministeri Alexander Stubb asuu Espoossa vain vuoden vanhassa miljoonalukaalissaan.

Julkisuudessa on usein kummasteltu kotikutoisten ministeriemme turvallisuusasioita. Toisin kuin muualla, henkivartijoita ei ole ja ministeriin saattaa törmätä vaikka maitokaupan hyllyjen välissä. Aivan retuperällä asiat eivät kuitenkaan ole, siitä saatiin vankkaa näyttöä tätä juttua tehtäessä.

Hymyn valokuvaajat kiersivät ympäri Suomea ikuistamassa ministereiden asumuksia, mutta ei aikaakaan, kun erään valokuvaajan puhelimeen tuli soitto.

Alexander Stubb asuu paritalossa Espoon Westendissä.Valtioneuvoston turvallisuuspäällikkö tahtoi selvittää, mistä kuvaamisessa oikein oli kysymys. Ystävällinen turvapäällikkö toivoi, ettei asuntojutun yhteydessä paljasteta mitään turvallisuutta vaarantavaa, mistä ei artikkelissa tietenkään ollutkaan kyse.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Alexander Stubb, ministeri, valtioneuvosto

Kommentit

Oma kommentti