Kyläkauppias Keskisen onni ei potki – näin menee exällä!

Vesa KeskinenKyläkauppias Vesa Keskinen on ollut uutisen silmässä jälleen kyläkauppansa menestystarinan tiimoilta. Eipä tietenkään, aprillipäivä meni jo, sen sijaan Vesa on jakanut ahkerasti lausuntoja siitä, kuinka hänen lahjaksi exälleen, Hamamat Montialle, antamansa maasturi on noudettu typykältä lähes ”armeijavoimin”. MTV3 Viihdeuutisten sivuilta auton palautusprosessia on voinut seurata lähes yhtä tiiviisti kuin ulkomailta tilatun postipaketin kulkua nettitunnustaan hyväksikäyttäen.

Vesalla ei siis mene naisrintamalla hyvin. Kaunis mallineito sanoi hänelle so long ja good bye, vai olisiko se ollut peräti raadollisemmin: leave me alone.

Siinä missä yksinäinen kyläkauppias on naputellut kommunikaattoriaan viinilasillisen ääressä tyhjässä talvisessa palatsissaan Tuurissa Vesan exät ovat edenneet elämässään – ja varsinkin perhe-elämässään – varsin normaalisti. Esimerkiksi Vesan salarakkaana julkisuuteen pompsahtanut Marika Fingerroos asustelee nykyisin Vaasan tienoilla uutukaisessa omakotitalossaan perheenäitinä, pitäen hevostallia. Henna Tuominen taas on naimisissa Tampereella.

Vesan pitkäaikainen ex-avovaimo, poliisi Nina Juurakko (nyk. Vesikko) taas on Hymyn tietojen mukaan odottamassa juuri toista vauvaansa. Laskettu aika on elokuussa.

Naisrintamalla Tuurin kyläkauppias ei toden totta näytä olevan mikään Hannu Hanhi, pikemminkin Aku Ankka. Mutta sehän Aku-fanille sopiikin paremmin kuin hyvin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Vesa Keskinen, Marika Fingerroos, Henna Tuominen, Hamamat Montia, Nina Juurakko

Kommentit

kulissit ne pitää Vesalla olla, ettei kiusita homppeliks, niiku lapsena;)

Ei siinä asiassa voi nainen auttaa jos mies on homo!

Joo.

Mutta samalla tavalla kuten Aku, niin Vesakaan ei saa tussua näiltä ”Iineksiltään”.

no just, Aku Ankalla on kyllä vakisussu, että sen puoleen taisi mennä vertaus metsään…

Älä piilottele Vesa totuutta! Moni superjulkkis on homo. Me eletään 2000-lukua! Muuta Stadiin jos ahdistaa Pohjaalaasten ahdasmielisyys. Täällähän olet homostellut ennenkin ja tunnet porukan.

Kaikki kylällä tietää totuuden. TULE VESA KAAPISTA ULOS JA OLE TOSIMIES!

Hanki Vesa nykyisen luxus-sänkysi tilalle sellainen vanha hetekka, ns. satakieli. Ja ota joku vanhempi ja kokeneempi nainen. Nimittäin vanhallakin viululla voi vielä soitella kauniita sävelmiä.

Eiku toimex !

Jos jätkä on rahamies, pitäisi naisia kiinnostaa, mutta jos ei osaa sänkykamarin puolella mitään, lähteehän ne naiset litoon, tai sitten odotellaan kaapin oven narahduksia….seuraavassa Maria ohjelmassa

Vesalla pyyhkii hyvin.. miehen elämää!! Kyllä niitä kakaroita voi tehdä lehtolapsiksikin, ei hätiä mitiä

Juu, mutta onneksi on Brasilian Natalia! Sillehän Vesa soitteli kun Hama-Matti otti ja lähti. Naps vain, ja kaikki mennyt on pois pyyhitty! Mutta eihän Natalia pettänyt, kuten Vesa väitti. Kohta Natsu tulee takaisin Tuuriin ja onni kukoistaa. Kunnes taas talouskassasta puuttuu pari euroa. Kuinka käy Vesan kehittelemän hapanimeläkastikkeen? Sekin lienee mainostemppu ja mauton vitsi.

Säälittävää, todella epätoivoiset yritykset saada itselleen NAINEN!!!

Onko vesa tosiaan niin köyhä että pitää lahjat saada takaisin

Miäkii,köyhä, mut isomunane mies,sain yhen tyttären,vaik akka veikii kaiken, paitsi tytärtä.Kiitos siitä ja nyt on tytär jo avoliitos.

Tytöt ovat tajunneet että vesseli pelaa samaan maaliin heidän kanssaan.

Vesa itkee lehdissä ja netissä, että kaikki hänen naisensa ovat pettäneet. Pettikö Juurakko? Kenties ei, Vesahan jäi kiinni salarakas-Fingerroosin kanssa. Kannattaisi lopettaa itku. Suomalaisnaisen kanssa Keskinen ei rakkaudessa onnistu, on sen verran ”mainetta”. Köyhät tytöt Afrikasta ja Etelä-Amerikasta (kenties myös Aasiasta) voivat pitää Vesaa aika guruna, mutta totuus on heillekin näemmä paljastunut. Ehkä liian myöhään?

Maikkari hehkuttaa kastike episodista joka minusta on täyttä puppua. Keskisen änkyrä kastiketta hävittäessä saattaisi kuullostaa uskottavalta syyltä nostaa kytkintä. Kuten Leikola sanoi -…vaikka vaikuttaa siltä että on juonut kaksi vuotta lasolia

No eipä niillä exillä niin hirveän hyvin varmaankaan mene. Kotirouvan hommia eli siivousta, kokkausta ja vaipan vaihtoa.

PITÄÄ TULLAKIN TUURIIN JOS SUA NÄKISI JOSSAIN HYLLYJENVÄLISSÄ PYÖRIMÄSSÄ !

Oma kommentti