Kyläkauppias Maikkarin videolla: Herrajumala, Vesa Keskinen, mitä sinulle on tapahtunut?

Vesa KeskinenMTV3:n Viihdeuutisille haastattelun antanut Suomen tunnetuin kyläkauppias Vesa Keskinen näyttää ottaneen raskaasti mallityttöystävänsä Hamamat Montian katoamisen. Mies on kuin varjo entisestään.

Superliikemies esiintyy Maikkarin tuoreella videoklipillä väsyneen oloisena, eivätkä sanatkaan tunnu soljuvan erityisen jouhevasti. Mitä ilmeisemmin takana on valvottuja öitä ja rakastuneen miehen huoli, jonka huomaa myös ulkoisesta olemuksesta.

Hamamat Montia katosi parisen viikkoa sitten kyläkauppiaan kotoa Tuurista, kun hän oli loukkaantunut Keskisen kaadettua ylijäänyttä kastiketta viemäriin. Tämä on tosin vain Keskisen näkemys asiasta, sillä Montiaa ja hänen versiotaan ei vielä ole kuultu.

Vesan hätkähdyttävä olemus tuolla:

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1259387/keskinen-vakuuttaa-hamamatin-katoaminen-ei-ole-mainostemppu

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Vesa Keskinen, Hamamat Montia

Kommentit

Kyläkauppias Tuurista on vetäny viinaa yhteen putkeen jo Joulusta saakka. Viimeisin töppi 28.1.2011 n. klo 15 kyläkaupan grillillä umpitunnelis ja jouduttiin poistamaan ulos kaveriseurueen saattelemana. Itse olin paikalla todistamassa törttöilyä ja henkilökunnalta kuulin, että olivat jo aikoneet pyytää vartiointiliikettä poistamaan johtajaa, mutta kaverisurue oli luvannut viedä hänet pois. Et sillee!!!

Turha toivo et Hamamat edes pierasee Suomeen päin kun kuulee suolakurkkujupakasta…aahahahahaaa :D:D:D

Joko umpikännissä tai tautisessa darrassa keksinen,mitenhän käy tuurin brändin? taitaa saada tuksu seuraa menestyneelle uralleen:)

vesa on tainnut kaatua humalassa koska otsassa on vekki, siitä johtui tämä käsittämätön facezoom… vekki rajattiin pois 🙂

..lattarit,afrikka on käyty läpi.kokemuksiahan se Vesku haastattelussa elämältään haluaa,joten suunta kohti aasiaa sielläkin on nuorta lihaa vaikka kuinka paljo,ikäistään vesku enää halua ku nuoren makuun on päässy,vaikka heikosti siinä aina käy….

Suomi-naiselle: kyl jos valinta pitää tehä ni ootteha te auttamatta kakkosia. Muissa maissa on vaan niin paljon hoteimpia.

Surullista. Ei se, että nainen ”katosi”, vaan Keskinen itse…

onhan se kumma kun Calle Danhammerista kirjoitetaan ja menneisyydestä liki kolmen kymmen vuoden takaa. ei taisa olla kirjoittanut tuollon syntynytkään, kun kommentoi sontaa. Miljoonia ihmisiä on vaihtanut nimensä, kymmeniä tuhansia ollut vankilassa. pistettiin perussuomalaissten listalta raiskaussyytöksen takia, mutta perussuomalaisten
johdossa istuu raiskaustoiminta saaneita, mutta heitä ei ole poistettu.Jos olet kateellinen ja itse et pärjää, niin se on sinun murheesi

Ei oo keskisellä enää munaa, maailman pienin mies, pussit silmien alla.

Taisi neito ottaa ja jättää sinut!!!!! tämä on mennyt jo ihan pelleilyksi!!

Kaapista ulos Vesa niin asiat alkaa luistamaan. Onhan tuo jo nähty ettei maksetut kulissinaiset jasa kuitenkaan kovin kauaa sinua kattella. Se on Pohjanmaalla kova paikka miehen myöntää että ei naisista tykkääkään, vaan pojat kiinnostaa, mutta ole rohkea. Totuus tulee jokatapauksessa kohta ilmi.

mikä näitä miehiä oikeen mykysin vaivaa? kurhinen ensin tilitti eroaan nyt vesa ja eerikäinen.

Voi Vesa sun kanssa. Varmaan kertoisit ummetuksestakin lehdistolle jos vaan joku printtaisi. Etko yhtaan mieti, mita kaikkea paljastat. Havettaa

Eiköhän Vesa se ollut sitten siinä, kun tyttö olikin jo Ghanassa. Ensin kateissa pari viikkoa ja sitten soittaa kotoaan Afrikasta. Katosi vain ilmoittamatta sinulle mitään. Ei oikein luotto pelaa ja eikä tainnut sittenkään olla sun juttu.
Nyt pää pystyyn ja elämä jatkuu, anna uusien tuulien puhaltaa. Ei kukaan varmaan enää usko, että Teistä tulee
pari. Eihän hän ollut edes halukas puhumaan kanssasi puhelimessa. UNOHDA VESA JO HÄNET!

Kyllä tuli suuri myötähäpeä Keskistä kohtaan. Siellä se on ryypännyt oikeen urakalla ja sitten ihmettelee, kun tyttö lähtee takaisin. Kyllä siellä on muutakin tapahtunut kuin kastikkeet menneen väärään astiaan. Häpeisi edes pikkasen ja kertois totuuden!

Keskistä EI OTA SUOMALAINEN NAINEN!!!!jos on vähääkään FIKSU!!!! Keskinen on JO NOLO!!!!!!!

Vesa on sen oloinen ja näköinen nyt, että sairauskohtaus ei ole kaukana… ja se voi olle se kohtalokkain!!!!
Nyt Vesa elämäntaparemontti, nuku, nuku, NUKU!
Unohda se tumma tyttö, hän voi olla jo kaukana täältä, vaikka jo Amerikassa. Kulkeehan laivat ja junatkin.
Äläkä luota tohon Hammeriin, sehän on ihan peluri ja näköjään erittäin epärehellinen.
Todellakin Islamin uskontoon uskovat muslimit ovat niin kiihkomielisiä, että elämä heidän kanssaan ei tule missään tapaukseessa olemaan helppoa ja ongelmatonta, ellet itse käänny muslimiksi.

Keskiselle hatun nosto bisneksen pyörityksestä mutta välillä saa vaipua myötähäpeään tämän nais sotkujen takia. Jos Muija pitää hakea jostain hattiwatti maasta ja se tepasee pultit siitä kun kokki nakkaa soosit pönttöön ruokailun jälkeen niin itse kyllä antaisin mennä…ellei naikkonen sitten ole tullut niin kalliiksi että ei sitä raaski päästää 😉 .

Kännissä ku käki. Aika säälittävää, sanoisin. Tosin näyttää vähän siltä, että toimittaja ois vähän yllättänyt Veskun kesken hyvän krapulan..

Ei ehtinyt ees aloittaa puhumista kun naamasta näki et kännis.
Ei hitto!:D, sit kuvaaja viel zoomas oikeen lähikuvaa….
Keskisen kannattais laittaa nyt korkki kiinni!

Miten Keskinen puuhastelee MITÄÄn Danhammarin kanssa??!! Jätkällä rikosrekisteri ym muuta sotkua taustalla. Onko Keskisellä mopo lipsahtanut lapasesta? Entäs naisrintamalla??!! Brasiliasta haetaan alaikäisä likkoja, joiden taustoista selviää, että ovatkin nuoresta iästään huolimatta ns. alan naisia. Seuraava morsio-kokelas haettiin Afrikasta. Millainen possu Keskinen on, että suomalainen nainen kiertää sen kaukaa? Oliko se raiskauskohu liikaa ja usko mennyt mieheen? Aivan sama. Ole jätkä vihdoin ihmisiksi, ja lopeta ruikutus mediassa! Hävettää sun puolesta.

No, mutta vesa;) humalassako oot taas… kauhiat silmä pussukat sulla.. nyt äkkiä hoitoon !!!
Ps. tuleppa nyt sieltä kaapista ulos, olis helpompi olla 🙂

Silmät punoittavat, puhe sammaltaa ja otsassa hiusrajassa on verta. Kuka nuori tyttö tuollaista haluaa katsella?!

Todellakin, kännissä kuin käki! Noloa!

Ei näy video ristus !!!!
On uus silverlight , oo kokeellu IE , Chrome , Mozilla , Safari selaimia ja ei vaan näjy . Silvelight on naurettavaa saismanteria

Eihän Keskistä voi ikinä vertaa mihinkään Tukiaiseen, sehän on miljonääri ja bisnesäijä. Se ei tarvi mitään seiskan tai hymyn säälirahoja. Sen ongelma taitaa olla vaan et se on liian rehellinen, ei pitäs minkään kosteen lounaan tai illan vieton jälkeen lähtee antaa haastatteluja juoruasioista.

EI EI EI VESA RAKAS!
Ota hyvä mies ittees niskasta kiinni ja ryhdistäydy. Jos joku keskenkasvuinen kimuli karkaa sulta jonkun kastikkeen takia, niin ei oo kaikki kotona hänelläkään. Tais olla vaan tekosyy häippästä Tuurista tai sitten syitä on enemmänkin, mutta kaikkia ei kerrota. Et kai tosissaan usko, että kansainvälinen malli päätyis Tuuriin, kun näköjään menokenkä vipattaa… ja vielä monta vuotta ennen kuin rauhoittuu. Joutuisit varmaan koko ajan olemaan jännityksessä sen takia, että heräisit taas joku aamu yksinäsi, jos tuli sanottua tai tehtyä jotain väärin.
Hanki, Vesa ikäistäsi naisseuraa. Usko vaan, että yli 40-v naisella on tarjota sulle paljon enemmän monella eri tasolla kuin tuollaisella täyttä nuoruuttaan elävällä villigebardilla; et kyllä pysy vauhdissa. Kyllä Suomesta löytyy varmasti yli 40-v naisia, jotka ovat kauniita, hyvä kroppaisia ja seksikkäitä… ja tunnetasolla älykkäitä ja sympaattisia. Katsele vain ympärillesi.

Jos tuo ghanalainen on vielä muslimi, joka on erittäin rajoittunut uskonto, niin voit joutua myös elämään hänen ehdoillaan. Pahimmassa tapauksessa hänen perheensä ja sukunsa ehdoilla.
Vaikuttaa siltä, että perhe patistaa tytärtään nopeasti naimisiin, jotta koko suku pääsisi kiinni parempaan elämään… sinun avulla!!!

Ole Vesa tarkkana ja mieti mitä todella lopulta haluat ja mihin pyöritykseen voit Hamamatin kanssa joutua, jos päädytte vielä naimisiin.

Kaikkea hyvää ja etenkin onnea rakkauselämääsi!

Keskinen tosiaan niin juovuksissa ettei kieli meinaa suussa kääntyä, hävettävää katsottavaa!Tuota ryypiskelyä ja irstailua ei kukaan itsestään välittävä nainen halua katsella. Mitä mahtavatkaan arvella moisesta touhusta Keskisen lähiomaiset? Eikö tuota turjaketta mikään pysäytä?

Vesa on tainnut olla lehtijutuista päätellen kännissä ainakin viimeiset 5 vuotta. Onneksi ”esikunta” hoitaa bisnekset.

Parru, paivita sun adobe flashplayer. Muuten ei maikkarin videot worki.

Pikkulinnut on jo kauan laulaneet että Vesa Keskinen on homo. Paljon naiskaatoja muttei yhtään todistettua. Se liikemies Carl Danhammer on oikealta nimeltään Jouko Juvonen ja tunnettiin jo 80-luvulla Pohjoissavossa mm. biseksuaalina ja patologisena huijarina. Yritti päästä Perussuomalaisiin kuntavaaleien alla mutta vankeustausta tuli ilmi pahimmoilleen. Että sellainen perheterapeutti. Ennen Ghanaa Juvonen-Danhammer vaikutti mm. Virossa julkkispiireissa ja laivavarustamokaupoissakin oli mukana.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Carl_J._Danhammer kertoo näin:
”Carl J. Danhammer (oik. Jouko Juvonen) on suomalainen liikemies ja lyhytaikainen perussuomalaisen puolueen poliitikko. Danhammer on kotoisin Pieksämäeltä ja asuu Ylöjärvellä.

Hän vaihtoi nimensä 1980-luvulla ja ansaitsi omaisuuden rakennusalan liiketoimissa. Saman alan puitteissa ”Kerskuva Calle” päätyi Ruotsiin ja rikolliselle uralle. Vankilavuosien jälkeen Carl Danhammer rupesi ansaitsemaan Virossa missä tuli mainetta ravintolanpitäjänä ja laulajana. Malli Anu Saagim oli jonkin aikaa naimisissa hänen kanssaan [1]. Carl Danhammer ryhtyi sittemmin Matti Nykäsen manageriksi ja vuonna 2000 Nykänen myi hänelle ja Petteri Jussilalle oikeudet nimensä ja mainosarvonsa käyttöön. Aiheesta on riidelty Jussilan kuoleman (2004) jälkeen ja Nykänen kiistää Danhammerin vaateet.

Carl Danhammer toimi myös Ghanan kultakaupassa, josta ghanalaiset antoivat hänelle ”Gonjan prinssin” arvonimen.

Politiikkaan hän meni mukaan Perussuomalaisiin ja sai kunnallisvaaleissa vuonna 2004 ylöjärveläisiltä 37 ääntä, mikä ei riittänyt läheskään valtuustopaikkaan. Vuonna 2006 Perussuomalaiset ottivat hänet ehdokkaaksi tuleviin eduskuntavaaleihin, kunnes julkisuuden kautta tuli puoluehallitukselle tieto Danhammerin 1980-luvulla Ruotsissa saamasta raiskaustuomiosta. Tämä aiheutti hänen poistamisensa puolueen listoilta.”

Kuinka miljoonia takova bisnesmies voi olla näin arvostelukyvytön; miettikääs jos Jorma Ollila selittelisi kastikkeista ja karkuretkistä julkisuudessa. Tämä ei toden totta ole mainostemppu, kaukana siitä. Tämä on surullinen tarina harkintakyvyn ja arvostelukyvyn pettämisestä, tämä on mielipiteeni.

Joo, ihan pelit seis. Kuka nuori nainen tuollaista viitsii katsella?

Tsiisus vesa! Ei helkkari tää jätkä on pelle, vähän väliä vollottaa lehdissä kun nainen lähti 😀

Vesa Keskinen oli tuossa videoklipillä ihan selvästi kännissä kuin käki!
Yäks, ei ihme että Hamamat otti ja lähti.

Oma kommentti