Kyllä Markuskin osaa, ei vain Sanna Marin – tässä komeimmat otokset! ”Minulla menee hyvin” -ilmiö tyypillinen eron jälkeen!

Sanna Marin & Markus Räikkönen

Suomen entisen pääministeri Sanna Marinin ex-aviomies Markus Räikkönen julkaisee myös tyylikkäitä kuvia itsestään sosiaalisessa mediassa. Koostimme valio-otokset juttuun alle.

Sanna Marin on saanut paljon julkisuutta tyylikkään ja muotitietoisen pukeutumisensa ansiosta. Sanna ja Markus erosivat joitakin aikoja sitten, ja molemmilla on luonnollisestikin mieliteko näyttää, että kaikki sujuu hyvin, suorastaan loistavasti.

Tilanne on melko yleistä, kun nuoret ihmiset eroavat pitkän parisuhteen jälkeen. Vaikka yleistä on, että ex-puolisot kokevat ainakin hetkellistä yksinäisyyden tunnetta – näytetään ulospäin vain ja ainoastaan valoisat puolet. ”Minulla menee hyvin” -ilmiö on tyypillinen eron jälkeen.

Tosin molemmilla menee hyvin. Se todettakoon sanalla ”ehdottomasti”.

Lue myös: Myös Markus Räikkönen matkailee mukavissa kohteissa – ei vain matkusteluistaan kritiikkiä saanut Sanna!

Sanna Marinin siirtyminen eduskunnan oppositiokansanedustajuudesta uusille urille, on saattanut kirvoittaa monen äänestäjän mieltä, mutta oli varmasti oikea ratkaisu ajatellen nuoren naisen omaa tulevaisuutta, uraa ja mahdollisuuksia vaikuttaa jopa maailmanpolitiikassa, omalla tavallaan.

Myös Markus Räikkönen aktivoitui sosiaalisessa mediassa parisuhteen eron aikoihin ja hänet on nähty oman menestyvän ammattinsa edustajana lukuisissa paikoissa tyylikkäästi pukeutuneena ja ihailevia kommentteja saavana komeana miehenä.

Molemmat ovat aktivoituneet erityisesti Instagramin -tarinat osiossa, jossa päivityksiä on nähty lähes päivittäin, ellei jopa useita kertoja päivässä.

Mutta olisiko sosiaalisessa mediassa näin valtavasti tyylikkäitä päivityksiä heiltä molemmilta, jos parisuhteen tilanne olisi jatkunut ilman muutoksia?

Teksti: jarikupiainen
Avainsanat: Markus Räikkönen, Sanna Marin

Kommentit

Oma kommentti