Kyllä olet säälittävä itkuiikka ja kitupiikki, Teemu Selänne!

Jääkiekkoilija Teemu Selänne kertoo lähes itkeneensä, kun hän osti vaimolleen Sirpalle joululahjaksi Pradan 1 500 euroa maksavan merkkilaukun.

– Kyyneleet valuivat silmistä. Ei tässä ole mitään järkee. Noitahan saa Hongkongista viidellä eurolla, Selänne nauroi Voicen haastattelussa.

Teemulta päässyt lipsautus viimeistään osoittaa, että jääkiekkoilijat eivät ole ajatusten tonavia, jotka arvostavat vaimojaan.

Vai mitä sanot siitä, että Teemu itse harrastaa kalliiden autojen keräilyä ja on tienannut NHL-uransa aikana lähes 50 miljoonaa euroa – ilman bonuksia.

Niin no, kyllähän noilla palkoilla pitää vähän laukkuja itkeä.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Teemu Selänne, Sirpa Selänne

Kommentit

Siis VITTU mikä jätkä toi Selänne!!! Sirpa ansaitsee parempaa kuin 1,500 euron laukun!!! Kitupiikkiraukkis..

Teemu kertoi tämän jutun vitsinä Voicella ja nimenomaan naureskeli sille, miten laukku oli mukamas kallis… Tietääkseni hän elättää koko perheensä, että ei varmaan 1500€ vuodessa ole koko budjetti Sirpalle.

Mutta älyttömän rumaa, että tämä roskalehti teki siitä provosointimielessä vakavan uutisen ja lyttäsi taas yhden ihmisen julkista kuvaa. Kommenteista näkee, että kaikkein yksinkertaisimmat ovat ihan tosissaan vaahtoamassa. Sirpalle annetaan muka erovinkkejä tms. Juu, ihan totta, se eroaa oitis laukun hinnasta leikkiä laskeneesta jääkiekkoilijasta.

Sen jälkeen kaikki yrittävät Sirpaa, jonka elämä lähtee uuteen kukoistuksen, ja Teemu taas kuolee yksinäisenä, katkerana ja unohdettuna viinaan. Kaikki Teemun rahat ovat kiini autoissa, mutta autotalli palaa yllättäen, eikä pihi Teemu ei ole ottanut vakuutusta. Jojoon sitten vaan. Uskokaa pois, näin se menee, F-emakot!

No ei näköjään Sirpa ansaitse 1500 € laukkua.

Mutta kyllä mies itselleen ostaa ferrareita ja muita
öky autoja.

Eipä hän niiden hintaa ole itkenyt:)

Mä en ainakaan ole tämän jutun kirjoittaja, mutta täytyy kyllä todeta että onpa porukka vastenmielistä T Selänteen puolustelijaa.

Ei jumalauta miten turha juttu. Kertoo nimenomaan kirjoittajastaan aikalailla enemmän kuin Selänteestä. Katsoinpa itsekin kyseisen haastattelun ja aivan huumorilla siinä tuo kommentti heitettiin – jos tätä ei ymmärrä, on kyllä jotenkin vajaa tai sitten vain niin kateudesta vihreä, että pakko alkaa heti jotain paskaa siitäkin vääntämään.

Taitaa vaan toimittajaa vituttaa kun omilla palkoillaan tekee tiukkaa se 5 egen hongkong-laukkukin.

Mutta jatka toki samaa rataa, ja muista myös postailla ahkerasti tähän keskusteluun noita puolusteluja eri nimillä. Olet säälittävä.

No just näin kyseisen haastattelun voicelta.
Huumorilla Teemu koko jutun heitti.
Joku on vaan taas vetänyt turhaan asiasta herneen nenään ja kirjottanut asiasta lehteen.
Onhan se totta että Teemun tuloilla toi 1500 ei olemitään.
Mutta 1500 laukusta on aina liikaa ja siinä mielessä Teemu on täysin oikeassa.
On vaan surullista että tästäkin saatiin näin iso uutinen…

40, Kyllä valitettavasti taas nähdää kuinka vähä älyisiä äijiä suomesta löytyy. Ei kyllä mtn järkeä maksaa laukusta 1500e, vaikka onkin rikas nii pitää sitä päätä käyttää mihin laittaa rahat? Jos en oo väärässä niin teemuhan on ITSE hankkinut ne rahat? voivoi kun löytyy vähä älyistä porukkaa 😀

Ihan pakko ihmetellä sitä, miten typeriä nämä tänne kirjoittavat äijät todella ovat. Sokeasti puolustetaan jotain maitopoika-Teemua, joka on kaikkea muuta. Kyllä se on Hesan yöelämässä nähty.

Teemu-sitä ja Teemu-tätä mitä hyväntekeväisyyteen tulee.

Sou vat. Totta kai se antaa kummeille rahaa ja ostaa positiivista julkisuutta sillä.

Mutta mites suu pannaan, kun pitäisi omaa rakasta lastensa äitiä ja vaimoaan hieman muistaa, hankkia laukku, joka maksaa 1500e (Teemun rahoissa hevonvitun vähän), niin jo tulee itku silmään ja vähätellään ja ruikutellaan.

Todella säälittävää.

Hei Teemu, ostitko sormuksetkin halpahallista.

Voi sinua Sirpaa, ansaitsisit niin paljon paremman jätkän. Kunpa tietäisit.

hah, kateellista sakkii jotka temee morkkaa. sossupummeja tai finni teinejä ja feministi piipittäjää

Tuli mieleen, että saakohan se Sirpa edes omaa käyttörahaa, kun on kotiäitinä. Muutenhan se olisi itse ostanut sen laukun jos sillä olisi ollut omaa rahaa.

Teemuhan on todellinen itkuitku ja valivali.Kunnia toki sille,että mies on tehnyt pitkän uran ja roikkunut mukana vuosia,mutta muistellaampa esim. kautta jolloin hän voitti Jokereissa SM-kultaa ja oli siirtymässä NHL:ään.MM-kisat olivat alkamassa ja Teemu oli valittu joukkueeseen.Mies ilmoitti ettei lähde mukaan koska ”takki on niin tyhjä”.Kaveri oli lähdössä ammattilaisliigaan jossa pelejä tulisi olemaan hieman tiuhemmassa kuin kotoisessa SM sarjassa.Toki se Teemun ensimmäinen NHL kausi meni mahtavasti,mutta mikään muu kausi ei sitten ole lähelle sitä päässytkään.Mies itsekkin sanoi joku vuosi sitten,että ensimmäisen NHL kauden jäkeen ei samanlaista motivaatiota ole ollut.Siis mies on roikkunut mukana pelaten heikohkolla motivaatiolla,mutta nostaen täyttä liksaa..Niin ja ne maajoukkue hommat alkoivat kummasti kiinnostaa uran ehtoopuoella.Silloin oli ehkä tullut huomattua,että hänen panoksellaan ”kapeasta kaukalosta” ei mestaruuksia irtoa.Sankari itsekkin totesi,että haluaisi päästä jokkueeseen joka voittaisi Stanley cupin.Onneksi semmoiseen osui.

jos ei jutun kirjoittaja sattunut tietämään niin teemu on yksi NHL:än merkittävimmistä lahjoittajista kun hyväntekeväisyydestä puhutaan.. ja varsinkin lapsille on rahoittannut vaikka kuinka monta sataa tuhatta.. naurettava uutinen…

Joo, en sattunut tietään eikä kiinnosta. Teemu on kitupiikki, joka kitisee muijalleen ostamista lahjoista. Vittu lakatakaa jätkät puolustamasta sitä.

jos ei jutun kirjoittaja sattunut tietämään niin teemu on yksi NHL:än merkittävimmistä lahjoittajista kun hyväntekeväisyydestä puhutaan.. ja varsinkin lapsille on rahoittannut vaikka kuinka monta sataa tuhatta.. naurettava uutinen…

taas joku köthä vinkumassa pakkoko se on koko aja törsätä ei kai sitä sillä lailla rahoissa pysykkää

TEEMU, OLET KITUPIIKKI, TÄMÄ ON TOTUUS. MITEN SIRPA SUA KATTELEE KUN TOMMOSIA MÖLÄYTTELET!

Ja uskomattoman itsekkäitä, millä järjellä ostetaan jotain laukkua joka maksaa 1500 sillähän saa jo ostettua auton, EHKÄPÄ just tän takia teemu on suomen menestyneimpiä jääkiekkoilijoita, osaa käyttää päätään, vaikka ny vähä lipsahtikin tollanen laukku. No mutta kaippa Sirpa ostaa teemulle takasin myöhemmin sitten 1500e t-paidan

No hei, tämähän toimittajan tarkoitus varmasti olikin: saada ihmiset PROVOSOITUMAAN!!! Kuten huomaatte, tätä juttua on kommentoitu paljon ja näin ollen myös luettu paljon. Se on tällaisten lehtijuttujen tärkein tarkoitus: saada lukijat klikkaamaan juttua!!

Kyllä minä naisena olen sitä mieltä että kitupiikki Teemu on ja pysyy. Hyi mikä äijä!

Ja minä kun luulin, että ilta-sanomat, iltalehti ja seiska olisi niitä roskalehtiä sieltä paskimmasta päästä, mutta Hymy näköjään vetää tässä pisimmän korren ja aivan selkeästi
Tästähän tulee jonkun yläasteikäisen angstisen pikkutytön oma blogi mieleen.

Teemu on hieno mies ja lahjottanut valtavat määrät rahaa hyväntekeväisyyteen. Jotain rajaa tällekkin roskalle.

Seuraavana yönä tulikin kyytiä jota ei voi edes hinnoitella

En kyllä ihmettele yhtään ettei jutun kirjoittaja ole laittanut nimeään esille! Voiko oikeasti olla näin URPO TOIMITTAJA?!? Kuten joku jo mainitsikin, niin tämähän vain osoittaa ettei Selänne ole menettänyt isoista tuloistaan huolimatta rahantajuaan. Muutenkin niin typerää tarttua johonkin vitsille heitettyyn lausahdukseen.

Merkkiautojen keräily on mielestäni aivan yhtä typerää rahan haaskaamista, kuin merkkilaukkujen ostaminen. Teemu kuitenkin osti sen mielestään naurettavan kalliin laukun lahjaksi, joten tuleeko vaimon tai toimittajan enää kiinnittää huomiota niin paljoa miehensä mielipiteeseen? Ja tuommoisella kassalla ei nyt ehkä tulisi vuotaa kyyneliä, jos verrataan ihan oikeasti niiden autojen hintoihin. Kaikessa brändätyssä romussa on aina paljon tyhjää rahan vastineeksi. Tehköön mies rahoillaan ja olkoon asioista mitä mieltä haluaa. Ihan turhaa pikkuasioiden korostamista. Hienosti tuo toimittaja esille sukupuolensa ja subjektiivisuutensa.

Toimittaja on kyllä aika ulapalla asioista.
Tämäkin osoittaa, että Teemu on hieno mies. Hän on antanut Miljoonia euroja hyväntekeväisyyteen mutta sitten 1500€ maksavaan ”turhuuteen” hän suhtautuu niuhosti mikä vain osoittaa, että maalaisjärki pelaa edelleenkin.

Kylläpä te tosiaan nuijat nulikat jaksatte ärsyyntyä jonkun feministi-naistoimittajan provosta, en voi kuin ihmetellä. Paljon on maailmassa vielä korjattavaa. Aloittakaa finneistänne, nappulat.

Loistavasti kyllä yleistetty. ”Teemulta päässyt lipsautus viimeistään osoittaa, että jääkiekkoilijat eivät ole ajatusten tonavia, jotka arvostavat vaimojaan.”

Kun ostaa vaimolleen 1500€ käsilaukun (tuloista piittaamatta mielestäni melko kallis), tämä tarkoittaa juurikin sitä että jääkiekkoilijat eivät arvosta vaimojaan ja vaimot ovat vain lastenlikkoja ja ruuan laittajia.. Vai onkohan sittenkään näin…

Teemu on säälittävä jätkä. Tienaa miljoonia ja ei vaimolleen edes laukkua menisi ostamaan, voi hyvää päivää. Mädäntykää!

Voi pojat, pientä kunnioitusta naistoimittajan tekemää provoa kohtaan. Eikö joo?

hahah, kylläpä te ootte urpoja, huomaa kyllä että amppreiden kautta tulee yli 80-prosenttisesti möllipoikia tänne kitisemään suuren suosikkinsa puolesta. tulkaa toistekin!

Todella luokatonta jälleen kerran. Toimittaja tuskin on tietoinen myöskään mm. siitä, että Teemu lahjoittaa meidän ammattijääkiekkoilijoista eniten rahaa mm. hyväntekeväisyyteen, on valittu positiivisimmaksi suomalaiseksi jne. Mielestäni fiksuin huippujääkiekkoilija mitä äkkiseltään tulee mieleen.

Toimittajan henkilökohtaisuudet on aivan perseestä. Toivottavasti saat monoa ja pian, en lue lehteenne enään ikinä!

Mitä tulee laukkuihin, niin jo on perkele. 1500€ on iso raha johonkin laukunreuhkaan kun sen ajatuksella ostaa!

Onnetonta uutisointia, mutta mitenkähän Sirpalle käy kun Teemun aktiiviura loppuu? Muuttuuko miehellä mieli, kuten niin monelle ammattiurheilijalle: Esa Tikkanen, Jani Sievinen, Mika Häkkinen, Jari Kurri… Puhumattakaan ulkomaalaisista lajitovereista.

Todella tasotonta ”journalismia”. Väkisin väännetty juttu, kuten toimittaja itsekin tietää. Ei siinä mitään, mutta kun se tehdään arvostetusta henkilöstä, niin menee pahasti pieleen.

Kirjoitelkaa vaan siitä Tukiaisesta…

Ilmeisesti toimittaja ei ole nähnyt tätä kyseistä Voice-kanavan tekemää haastattelua, joka muuten löytyy kanavan kotisivuilta. Kyseinen haastattelusta nostettu lohkaisu oli heitetty enemmän läpällä kuin tosissaan.

Mielestäni omalla työllä ansaitut rahat voi tunkea vaikka hanuriin (autoharrastus). Sirpa elää siivellä, joten onhan se 1500 hippasen liikaa LAUKUSTA prkl!

Nyt joku laittaa saman virren että Sirpa on hoitanut lapsia, pessyt pyykin, tehnyt ruokaa yms…

Toimittaja ei ole tainnut kuulla mitään ihmisten omista periaatteista, ja siittä että rahaa täytyy arvostaa kun se ei satu puissa kasvamaan. Selänne ei selvästikään ole mikään parishilton!

Se, että ihmisellä sattuu olemaan rahaa ei tarkoita että pitäisi alkaa esittämään väkisin Jeesusta.

Minusta Teemun reaktio laukun hintaan osoittaa, että hän ei ole suurista tuloistaan huolimatta menettänyt kokonaan kosketusta todellisuuteen. Ei mikään laukku voi olla 1500 euron arvoinen, olipa sen suunnittelija sitten kuka tahansa.

Hohhoijaa… Kylläpä oli taas juttu. Ettei vain kateus paistaisi tekstistä läpi. Jos tässä joku on säälittävä, niin jutun kirjoittaja sekä Hymy-lehti joka julkaisee tälläistä sontaa sivuillaan.

Miksei näy jutun kirjoittajan nimeä? Otsikko kuvaa enemmänkin häntä nimittäin.

Oma kommentti