Lada-fanaatikot Suomesta: Itsetuntoa ei osteta autolla!

LadaLadojen maahantuonti on loppunut, mutta maanteiltä ne eivät katoa pitkiin aikoihin. Siitä pitää huolen Lada-kerho.

Hymy vieraili Lada-kerhon kokoontumisajoissa. Siellä jos missä huomattin, ettei Lada-kerho lannistu maahantuojan päätöksestä huolimatta.

-Saabin valmistus lopetettiin kokonaan ja Vauxhallin maahantuonti, mutta merkkikerhot porskuttavat eteenpäin. Ei maahantuonnin lopettaminen ole meille minkään loppu, vakuuttaa Mika Suomalainen, kerhon puheenjohtaja Hymy-lehden sivuilla.

-Ei Ladaa saa hajalle. Ja jos vikoja onkin, ne pystytään korjaamaan ilman tietokoneisiin yhdistettäviä kaapeleita. Lada on tee-se-itse-miehen unelma-auto, Juha Kivistö puolestaan pämäyttää jutussamme.

Juha Vierikon mukaan Lada on järki- ja tunneasia.

-Kaikki saavat nauraa mille haluavat. Ihmisellä pitää olla itsetunto sen mukaan, ettei sitä tarvitse autolla ostaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Lada-kerho, Lada

Kommentit

Itse omistan Lada 110 -mallisen auton. Ainoa asia josta olen sitä kritisoinut on ohjaustehostimen puute. Jälkikäteen ajateltuna se on täysin naurettava puute, ja vain tosimies ajaa Ladalla, RESPECT!!! Kaikki haukkujat ovat kateellisia ja raukkamaisia, eivätkä osaa käsitellä aitoa autoa.

Lada oli halpa ja huono auto persaukisille ja niille jotka halusivat toitottaa kommunismiaan muille. Teollisuuspaikkakunnilla eräänlainen kannanotto. Nykyään olojen parannuttua kukaan ei halunnut ostaa mokomaa pskaläjää itselleen.

”Vanhanajan glamouria”….? Jokos tuksukin on hankkinut ladan ittelleen ?

ladassa on tunnelmaa. vanhanajan glamouria. hieno kesäauto.

Repikää per*****e kateelliset! ^____^
Koirat haukkuu, mutta (Lada)karavaani se kulkee vaan.

Nykyaikaiset autot kulkevat huoletta kymmeniä TUHANSIA kilometrejä ilman että periaatteessa tarvitsisi edes nokkapeltiä avata. Milloin kukaan on päässyt Ladalla sataa kilometriä ropaamatta. Kyllä sitä pitääkin pystyä tienpäällä rassaamaan kun on PAKKO.

lada on PAras.Mersut.audit.bmw.Volvot on hanurista..lada on Auto muut on KULKUNEUVOJA..

Ladalla kulkevat VAIN ne jotka EIVÄT OSAA ajaa normaalia nopeusrajotusta noudattaen. Eli joko 80km/h rajoituksella ne ajaa 20km/h TAI 150km/h (siis jos lahna kulkee ees sitä!). IKINÄ EN ole nähnyt ”normaalia” ajotyyliä näiltä ajajilta- ne on aina joko tien tukkona tai sitten saa pelätä kolaria ”kaistanvaihtaja-kaaharista”.

Eiköhän Lada ole vähän kuin pappa-Tunturi joillekin fanaatikoille, eli herättää suuria tunteita puutteistaan huolimatta.

Jokainen tyylillään, ja harrastakoon mitä haluaa.

Lada on paska auto. Aika nolo äijä saa olla joka mokomaan koppaan istuu.

Jos ei osaa tavoitella parempaa niin se on kyllä huonon itsetunnon merkki eikä päinvastoin.

Maailmassa on todella paljon autoja jotka pesevät Ladan mennen tullen millä mittarilla tahansa mitattuna.

Mutta jos jaksaa hokea tarpeeksi kauan että ”kyllä tämä kelpaa minulle” niin kai siihen rupeaa lopuksi uskomaan itsekin.

Mutta ei siinä kyllä itsetunto kohene.

Oma kommentti