Lahden raharyöstö täsmentyi: ”Tummapintaiset” miehet harhauttivat 85-vuotiasta miestä!

Lahden rahasieppauksen tapahtumatiedot ovat täsmentyneet. Tänään noin kello 13 aikoihin vanhemmalta mieshenkilöltä vietiin rahakassi poliisin mukaan ”tummapintaisten” miesten toimesta.

Teon asianomistaja on 85-vuotias mies, joka oli laittanut Aleksanterinkadulla sijaitsevasta Nordean pankista nostamansa suurehkon rahasumman mustaan kankaiseen kauppakassiin, ei siis laukkuun, kuten aiemmin on luultu.

Mies oli pankista poistuttuaan kävellyt Rauhankadun Alex Park -hotellin puoleista jalkakäytävää Vapaudenkadulle. Sitten hän oli laittanut rahakassinsa auton takapenkille aikoen lähteä ajamaan. Tällöin miehen luokse oli tullut kaksi tummaihoista, tummatukkaista lihavahkoa noin 40-50 vuotiasta miestä. He olivat viittilöineet uhria tulemaan autonsa eteen ikään kuin näyttääkseen hänelle jotain. Vanhus ei ollut kuitenkaan huomannut autonsa edessä mitään erikoista. Miehet eivät olleet puhuneet sanaakaan, vaan käyttäneet elekieltä. Miehet olivat sitten lähteneet kävelemään Vapaudenkatua Kauppahallin suuntaan.

Asianomistaja oli lähtenyt ajamaan autollaan, mutta vilkaissut pian takapenkille huomaten rahakassinsa kadonneeksi.

Niitä henkilöitä, jotka ovat nähneet edellä kuvattua tapahtumasarjaa, vaikka osankaan, tai joilla on tietoa mahdollisista tekijöistä, pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin p. 071-8737543.

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: poliisi, Lahti, ryöstö

Kommentit

Jyrki, en nyt aivan ymmärtänyt mitä tarkoitit propagandalla. Mikä on propagandaa? Ja ketkä käyttävät vanhuksia hyväkseen?

Väitätkö että vanhus valehteli?

Tajusitko, että tämä oli poliisiuutinen, eikä keksitty juttu.

Miksi et käytä avohoidon sinulle tarjoamia palveluja PERKLELELELELELELELELL!L!!!!!!!!!LÖJÖLJgödljgäödfljglsd sekoan näihin juntteihin lsdjgösjgsölj öls miksi nää on täällä eiäk osaa lukee hjdjejfjjgjgj aaaaaaaaaaarrhgggghhhhhh T TTTT T: toimittajaoipiselija

tupauunot käyttävät jo vanhuksiakin omassa propagandassaan.

tarina on yhtä uskottava kuin puroon sidotun tytön kertomus joka osoittautui keksityksi.

Oma kommentti