Läheiset kuolivat – Idols-finalisti joutui mielisairaalaan!

Johanna HämäläinenLäheisten ihmisten menetykset lyhyen ajan sisällä ajoivat Idols-finaalista muutaman vuoden takaa tutuksi tulleen Johanna Hämäläisen psykiatrisen sairaalan vuodeosastolle.

Johanna Hämäläisen muistavat monet, jotka seurasivat Idols-kisaa viisi vuotta sitten. Tummanpuhuva rokkinainen lauloi tuolloin itsensä laulukilpailun finaaliin ja kuulijoitten sydämiin. Naisen elämää ovat sittemmin varjostaneet kriisit toisensa jälkeen. Nyt hän kertoo avoimesti lähikuukausien tapahtumista, jotka johtivat lopulta siihen, että Johanna löysi itsensä mielisairaalasta.

Kaikki alkoi jo viime syksynä Kouvolasta.

-Kun kuulin tutun naisen tappaneen kolmevuotiaan ja viisi kuukautta vanhan lapsensa, jouduin sokkiin. Ensimmäisenä mietin, miten isä tulee jaksamaan tämän kaiken. Päivittäin se on vieläkin mielessä, Johanna pyörittelee.

Hän tunsi perheen.

Malja vuosi lopullisesti yli, kun Kristian-niminen läheinen ystävä kuoli muutama kuukausi sitten. Muusikkona itsensä elättänyt mies yritti Johannan kanssa myös Euroviisuihin, tosin salanimeä käyttäen.

-Olimme tunteneet kolmetoista vuotta ja hän oli minua paljon vanhempi. Kun kuulin hänen kuolemastaan, elämäni sortui lopullisesti.

Lue Johannan traagisesta taistelusta huhtikuun printtilehdestämme lisää.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Idols, Johanna Hämäläinen

Kommentit

Ja sulle ”Laulaminen lohduttaa”, luuletko kaikilla olevan samanlaiset voimavarat?
Eaim. ankea lapsuus ja rakkaudettomuus ovat ikuisena arpena sydämessä.
Kaikkea hyvää!

Oottekko te sisimmissänne kateellisia, kun joku saa edes jonkinlaista julkisuutta? Ihme kyttäilyä ja lyttyynpainamista jokaisen jutun alapuolella.

JOHANNA-NEITI ÄLÄ AMMU YLI,MINULTA KUOLI VAIMO JA KOLME LASTA VIIME SYKSYNÄ,ENKÄ OLE ONNEKSI JOUTUNUT MIELISAIRAALAAN,YRITÄPPÄ KASVAA VAHVAKSI.

Joo, mullakin menehtyi 14 vuotta sitten yks kamu, jonka kanssa ei kyllä oltu tekemisissä enkä muista, oliko se ees mun kamu, mutta en millään pääse siitä yli. Itse asiassa, menehtyiköhän se ees…

Jumanklavita..oon Johanna ja minnekkäs muualle päädyin kuin paikallislehteen 2 vuotta sitte..sen jälkeen on paparazzit juossu peräs 😀
Mutta itte asiahan:
on helppo arvostella toisen tuskaa kun siitä ei tierä mitää.. Toisaalta, tarttisko siitä ny lehtiin kertoa, mutta voimia silti kaimalle.

Johanna Hämäläiselle oma osio tonne hymyn keskustelupalstalle.
Tukiaisen näädät ottaa varmaan innokkaasti vastaan.

Juurikin näin, jos säälipisteitä yrittää kerätä tai saada apua pääongelmiinsa, ei tämä ole ihan oikea paikka…

Hymy ei ehkä ole se kaikista paras paikka alkaa hakemaan apua mielenterveysongelmiin. Toisaalta vertaistukea täältä voisi löytyä…

Ja kommentoija YÖK, toivottavasti sinunkin hätäsi joku kuulee ja saat sen mitä tarvitset. Toivon sinulle kaikkea hyvää elämässäsi.

Eikö hän jo aikoinaan Idolsista tiputtuaan yrittänyt ratsastaa julkisuuden laineilla vaikealla ja rankalla elämällään?
Kauheaa, että toisten kuolemia käytetään itsekkäistä syistä. Eihän tässä puhuta muusta, kuin MINUA niin kosketti ja MINÄ mietin aina iltaisin.

On kyllä varmasti rankkaa myydä KAIKKI yrittääkseen sen parin tv:ssa nähdyn laulunlurituksen jälkeen vielä pysyä julkisuudessa. Ala strippaamaan tai tule uskoon, niin taas saat viisi minuuttia nettilööpissä lisää.

Taas voi kerran olla ”ylpeä” suomalaisuudesta kun jälleen kerran taas näkee sen ettei näillä junteilla ole mitään empatiaa muita kohtaan. Mietitään sitten miksi suomi voi pahoin..

Mitä tapahtuu, kun vanhemmat antavat lapselleen nimeksi Johanna? – Hän päätyy julkisuuteen! On

– tanssiva Johanna,
-maajussin Johanna ja
– idolsin Johanna

Mun naapuri kans, jonka nimee on nyt millään muista, loukkas olkapäänsä jossain, en nyt muista, missä, mut siis joutui sairaalaan johonkin ja on nyt alkkis ja oli mielisairaalassakin jossain ja katkolla kai kans, mutta ei auttanut. Tekisikö Hymy hänestä jutun tai jotain?

Kuollut Kristian lienee Tonmi Lillman eli Lordin rumpali joka oli ihan tiedossa että oli Kouvolassa Johannan bestiksiä.

Eikös tää paininu ankean lapsuuden kanssa, viinaakin meni, raiskauskin tapahtui, vaikkei mitään todisteita ollut… Pysy nyt jo pois tästä paskajulkisuudestasi. Ainoa uutinen kohdaltasi olisi, että olet mennyt oikeisiin töihin.

Oma kommentti