Lähipiiri: Tässä on syy Adamin ja Saulin eroon!

South Florida Gay News kertoi eilen suomalaisiakin koskettavan parisuhdeuutispommin: maailmantähti ja Queen-solisti Adam Lambert ja hänen suomalainen poikaystävänsä Sauli Koskinen ovat eronneet.

Lambert oli paljastanut eron syyksi hektiset aikataulut ja lisännyt, että Sauli ja hän pysyvät ystävinä.

Sauli ei ole vielä kommentoinut eroa julkisesti, mutta hän viestitti joitakin tunteja sitten sosiaalisessa mediassa voivansa hyvin pientä flunssaa lukuunottamatta. Sauli on paraikaa Yhdysvalloissa.

Saulin tuntevat henkilöt kertovat Hymylle olleensa jo pitkään tietoisia Adamin luonteenpiirteistä, jotka nyt lopulta heidän mielestään johtivat eroon. Kirkossa ei kuulemma kuitenkaan ole kuulutettu, onko ero lopullinen. Tätä tukee myös Saulin pidättäytyvä suhtautuminen asiaan.

Adam on supermustis!

-Adam on ulkoisen ystävällisyytensä taustalla paitsi hivenen itsekeskeisyyteen taipuvainen supertähti myös erittäin, erittäin mustasukkainen Saulista. Kun siihen yhdistetään teatraalisuus ja dramaattisuus, tässä tulos, Hymylle juorutaan Saulin lähipiiristä.

Saulin tuttavapiirin mukaan ongelmat ovat aina saaneet alkunsa siitä, kun pari on Suomessa ja tapaa Saulin ystäväpiiriä.

-Adam ei myöskään kestä, että Saulia palvotaan täällä Suomessa varmaan yhtä paljon kuin häntä. Hän saattaa nähdä mörköjä siellä missä niitä ei olekaan. Saulia rakastetaan ja se osoitetaan hänelle yöelämässä…

Joulun tienoossa vuonna 2011 pariskunta keräsi palstatilaa jouduttuaan riidan seurauksena poliisin pahnoille Helsingissä. Tuolloin vuoden päivät seurustelleen parin välille epäiltiin tulleen mustasukkaisuusdraamaa pääkaupungin biletysreissulla.

Pari viikkoa sitten Adam konsertoi Suomessa, ja heti päästiin ihmettelemään, miksi pari lensi takaisin Yhdysvaltoihin eri koneilla.

Työkiireet höpöpuheita

-Ei kukaan eroa sen takia, että on välillä vähän kiire töissä. Adam ei taida vain kestää, ettei Sauli olekaan hänen kanssaan juuri silloin kuin hän haluaa. Saulilla on nyt oma tv-projekti, jossa hän haastattelee suomalaisia Yhdysvalloissa, Saulin lähipiiri toteaa Hymylle.

Kummallinen yhteensattuma on myös se, että Saulin pitkäaikainen ystävä, BB-Niko Nousiainen sattuu olemaan erouutisten julkitulon aikaan Saulin luona Yhdysvalloissa.

-Muutama päivä sitten Adam viestitti julkisesti onnea rakkaalleen 28-vuotissyntymäpäivän johdosta. Nyt hän ilmoittaa eronneensa. Voi voi, ystäväpiiri naurahtaa.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Adam Lambert, Sauli Koskinen, Niko Nousiainen

Kommentit

Please don’t make matters worse with gossip. Adam and Sauli loved each other and their breakup should be private without people commenting on it. We, in America, love Adam and Sauli and wish them the best. Let us respect this hard time for both of them, please.

Oma kommentti