Laihtunut Julia Tukiainen hakee aviomiestä – katso tuore kuva, WAU!

Julia Tukiainen puhuu avoimesti alkoholinkäytöstään ja sairaudestaan tuoreessa Hymyssä. Jos jotain hyötyä pitäisi sairastamisesta löytää, se olisi Julian kohdalla hoikentunut ulkomuoto.

Mimmi on karistanut puolessa vuodessa yli 20 kiloa painostaan. Viinan pöhöttämä ulkomuoto on muisto vain, ja takaisin on tullut se sama Julia, joka poseerasi kauniina ja hoikkana Miamin- ja Dollsdancers-tanssiryhmän aikoina.

Julia kertoo, että hänellä on nyt haku päällä. Hän hakee pysyvää ihmissuhdetta, eikä enää jaksa pelleillä kolmikymppisenä irtosuhteiden kanssa.

Hän hakee pitkiä, komeita ja tummia miehiä. Tärkeintä olisi myös taloudellinen vakavaraisuus ja turvallisuus.

Lue Julian tilitys Hymystä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Julia Tukiainen

Kommentit

Järkyttävä! Miksi on laitettu Koomalle suttuinen Tuhnu-maali kasvoihin? Kenties the Paras Konsulentti ollut darraisella känellä laamimassa. Tosi pahaa jälkeä. Ei uskoisi ettei ole kyseessä kuin nelikymppinen nainen.

Urpo, laskit väärin. Joulu meni jo!

Sama koskee isosiskoasi.

Ennen oltiin nuoria ja kauniita. Nyt ollaan vaan pelkkä ja.

Koomalta taisi unohtua vaatia mieheltä valkeata ratsua, millä Kooman pelastava prinssi Kooman Jollashovista hakee.

Millähän ihmeen meriitillä tääkin harppu luettelee noita vaatimuksiaan? Tollanen vetää puoleensa vain samanlaisia alkoholisoituneita luusereita kuin mitä itsekin on.

Joulu meni jo. Sitten ensi jouluna voi taas toivoa uudelleen.

Kun niillä miehilläkin on laatuvaatimuksia!

Ei ne ota vaimokseen päihderiippuvaista, epämääräisen maineen omaavaa ennen aikojaan vanhentunutta akkaa, joka etsii vain elättäjää.

Julialla ei koskaan, samoin kuin siskollaan Tuksulla riittäisipitkäjänteisyyttä laihduttaa 20kg. Painon putoamisen syy oli 1 tyypin diabetes. Ainakaan tuo kuva ei mitenkään mairittele, kauniista naisesta ei voi puhua. Ikäisekseen vanhan ja suttuisen näköinen, liekö ollut meikkitaiteilijana peräti Tuksu, joka väittää olevansa Joe Blasco konsulentti. Mä ajoin joskus taxia, olin silloin taxikuski, mutta kun en ole niitä hommia tehnyt 20 vuoteen, en voi itseäni siksi kutsua. Akat elävät menneisyydessä. Ennen oltiin nättejä, nyt alkoholisoituneita, rupsahtaneita hörhöjä, jolla ajatukset ja toiminta laahaa pahasti perässä, kummallakin.

Karistanut yli 20kg? Niin sairaus karisti!!!! Älkää viitsikö antaa luulla, että liikkumalla ja ruokavaliomuutoksella ”karistanut” HAH.
ELÄTTÄJÄÄ hän etsii!

Voi itku, kuinka suttuinen, kova ja vanhentava meikki ! Jullesta saisi ihan nätin, mutta nainen ampuu aina omaan jalkaansa, vai Tuksuko on ”ammattimeikkaajana” tuonkin sotamaalauksen vääntänyt ?

Viinan ja pillereiden runtelema naama.Ja jostain pitäisi löytää rikas elättäjä itselleen!ÄO on hallarajalla ja kaupan päälle vielä veemäinen luonne! Siinä on hyvät eväät minkäänlaisen,saati rikkaan,miehen pokaamiseen.

Oma kommentti