Laulaja Antti Railion lähtöpaino 190 kiloa: Tavoitteena 120 kiloa

Laulaja Antti Railio ei jäänyt koronakevään jälkeen lepäämään laakereillaan, vaan hän oli kesällä mukana Suurin pudottaja -ohjelmassa, joka on nyt alkanut pyöriä televisiossa.

Pari vuotta sitten Antti onnistui karistamaan painostaan 80 kiloa treenin ja ruokavalion avulla, mutta kilot tulivat takaisin. Kuvausten alkaessa Antti painoi noin 190 kiloa. Mies kertoo nyt painonpudotuksestaan ja elämästään painetussa Hymyssä Juhamatti Niemisen jutussa.

Antti kertoo painonsa nousun syistä:

– Kun kaikki oli ympärillä hyvin ja ihanasti, tuli rento olo. Oli helppo jäädä kotiin nauttimaan hyvää ruokaa ja katsomaan Netfliksiä kuntosalin sijaan…

Ohjelmaan Antti lähti hakemaan uutta kipinää kohti terveellisempää elämää.

– Oma jaksaminen alkoi huolestuttaa. Koin pahaa oloa lihomisestani. Minulla on sairaalloinen suhtautuminen ruokaan. Se on nautintoaine niin iloon kuin suruun. Minun pitäisi pystyä elämään addiktioni kanssa, jos haluan saavuttaa tuloksia.

Antin tavoitteena on saada vaaka pysähtymään 120 kiloon.

– Se on ihannepainoni. Ylimääräistä reppua on vielä kannettavana jonkin verran, mutta tavoitteena on sulattaa se pois ensi kesään mennessä, hän kertoo.

Painetussa Hymyssä Antti avautuu myös voitetusta paniikkihäiriöstään ja rakkaudesta Siiri-puolisoon, joka on kaikki kaikessa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Antti railio, laihduttaminen, Suuri pudottaja

Kommentit

Oma kommentti