Petra on nähty myös Selviytyjät Suomi -ohjelmassa, kuva: Nelonen

Laulaja Petra avautui arasta aiheesta: ”Hetken mietin, uskallanko”

Laulaja Petra Gargano, 36, on nostanut Instagramissa esiin aiheen, josta usein häpeän pelossa vaietaan: aikuisten yksinäisyyden. Tiktak-yhtyeestä alun perin tunnetuksi tullut nainen myöntää elämäntilanteen muuttumisen tuoneen mukanaan myös negatiivisia piirteitä.

– Hetken mä mietin, että uskallanko (…) Työ ja lapsiperhearki on johtanut siihen, että mä en muista, millon olisin viimeksi soittanut jollekin kaverille ihan vaan että ”mitä kuuluu”… tai että joku kaveri olisi soittanut mulle, että ”mitä kuuluu”. Siihen ei ole mitään yksittäistä selkeää syytä, mutta tähän on vaan ajan saatossa ajauduttu, Petra selostaa.

Hän kertoo, että lapsena ja nuorena ystäviä sekä kavereita oli yllin kyllin. Petra korostaa ymmärtävänsä, että yhteydenpidon katkeaminen on aivan yhtä paljon hänestä itsestään kiinni, eikä tarkoitus ole syyllistää toista osapuolta.

– Kun ei olla pitkään aikaan pidetty yhteyttä, sisälle hiipii kuitenkin se nakertava tunne, että mitä jos se toinen ei haluakaan enää tavata. Mitä jos meillä ei ole enää puhuttavaa, mitä jos, mitä jos… Kuitenkin jos jää puhelin käteen odottelemaan, eikä uskallakaan soittaa, voi jäädä ihan kauhean yksin.

Petra korostaa, että hänellä on ihana perhe, mutta silti hän kaipaa välillä puhelimessa juoruilua, mammatreffejä ja tyttöjen iltoja. Hän tietää tosin olevansa onnekas, koska jotkut ihmiset ovat aivan totaalisen yksin.

Laulaja lupaa jatkossa aktivoitua ja ottaa aktiivisemmin yhteyttä ystäviinsä. Hän haluaa ulostulollaan rohkaista kanssaihmisiä, jotka painivat saman ongelman kanssa. Monesti kun sitä ihminen luulee olevansa asioiden kanssa aivan yksin.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Petra, Petra Gargano, ruuhkavuodet, TikTak, yksinäisyys

Kommentit

Oma kommentti