Laulajatähden kuntoremontti: Paino karisi äkkiä 10 kiloa!

Meiju Suvas oli haasteen edessä, kun hänen äitinsä tokaisi: ”Et ole koskaan ollut noin pulska”. Siitä alkoi mukavalta tuntunut hyvän mielen painonpudotus.

Laulaja Meiju Suvas säteilee hyväntuulisuutta. Hän on pirteän oloinen ja askel sujuu keveästi. Syy hyvään oloon on nykyinen elämäntapamuutos, joka on vienyt painosta jo 10 kiloa.

– Olen oppinut uusia ruokatottumuksia. Olen vähentänyt valkoisen leivän syömistä, jättänyt pois keksit ja pullat sekä pienentänyt ruoan annoskokoja. Nyt pyrin syömään viisi kertaa päivässä, Meiju kertoo painetulle Hymylle painonpudotuksestaan. Jutun on kirjoittanut lehteen Ilari Kauppinen.

Meiju antaa lisää ohjeita:

– Jos juon jotain alkoholia, niin etsin kuivimman valkoviinin. Olen tehnyt kotona paljon smoothieita ja tuorepuuroja. Rasvan olen jättänyt ruoasta minimiin. Kaikkea voi syödä, mutta pitää muistaa lautasmalli.

Elämäntapamuutoksen hän aloitti jo ennen kesää. Meiju kävi myös terveystarkastuksessa ja kaikki arvot olivat kohdallaan.

– Ainoastaan verenpaine oli hieman koholla. Nyt kun kiloja on lähtenyt, niin sekin on korjaantunut.

Uni on jaksamisen kannalta tärkeää. Meiju pitää hyvästä unirytmistä kiinni, eikä suostu unen määrästä tinkimään.

– Uni on kaiken hyvinvoinnin a ja o. Tarvitsen unta 7–8 tuntia vuorokaudessa. Tosin kun minä valvon, niin muut nukkuvat ja päinvastoin.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Meiju Suvas, laihdutus, dieetti

Kommentit

Oma kommentti