Laura Voutilainen teki uuden aluevaltauksen!

Laura VoutilainenLaura Voutilainen nähdään tänä kesänä Musiikkiteatteri Palatsin Blues Brothers -musikaalikomediassa Tampereella. Laura on onnesta tohkeissaan.

-Minua on pyydetty musikaaleihin aiemmin, mutta kiireiden vuoksi siihen ei ole ollut mahdollisuutta. Viimeksi olen näytellyt Lahdessa vuonna 2002, Laura kertoo.

Harjoitukset ovat sujuneet kuulemma hyvin.

-On koettu melkoisia naurunremakoita. Onneksi olen heittäytyjäluonne ja käytän paljon erilaisia rooleja myös omissa esityksissäni, Laura toteaa.

Musikaalissa hän pääsee esittämään lempimusiikkiaan eli vanhaa soulia, rockia ja bluesia. Alkuperäisessä elokuvassa klassikkokappaleita tulkitsevat muun muassa legendat Aretha Franklin ja James Brown.

-Näitä kappaleita olen laulanut lapsesta saakka, joten ne edustavat musiikillisia juuriani. Soulin esittämisessä on parasta se, että ei tarvitse pidätellä yhtään, vaan kaikki voimat saa ottaa käyttöön. Laulu tulee nimenmukaisesti sielusta saakka.

Lauran ensikosketus Blues Brothers -elokuvaan herättää artistissa hauskoja muistoja.

-Mieheni Juha pakotti minut katsomaan elokuvan 17-18-vuotiaana, ja silloin taisin nukahtaa puolessavälissä. Vasta myöhemmin pääsin sisälle huumoriin, joka puhuttelee erityisesti muusikoita. Elokuva on ollut yksi innoittajista urallani.

Blues Brothers-musikaali kiinnittää Voutilaisen perheineen tiiviisti Tampereelle kesäksi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Laura Voutilainen

Kommentit

mullekin tuli superykät ,kun näki nykäsen kuvan seiskassa,haluaisin työnnellä tuksua 5tuntia yössä

kulkulkulkul sidukkaa tuksun kurkkuun uppoaa,lits läts,isosikolle nakkia,seiska anto kommentoiti eston,entäs hymyn nynnyporukka,kalinaista kannikkaan,voutilaisen musa muuutama hyväbiisi loput kuraa

Laura itseään täynnä?! Höpö höpö!!

Loistava laulaja, yksi parhaista.

suomen ehdottomasti tämän hetken paras naisartisti. Osaava, erittäin musikaalinen, hyvä tanssija ym.
ihailtavaa —

tanan nynnyt samaa nynnysakkia,kuin 7kan peukunimijät.sanoinjo 2viikkoa sitten ettei pikkutuksun raittius kestä,samanlaisia selkärangattomia matoja molemmat,samaa sakkkia kuin hymyn ja seiskan nynnylauma

Eipä Laura ole itteensä täynnä,taidat vaan olla kateellinen,on suomen parhaita laulajia,ja kiva huumorin heittäjä,,onnea,tympäsee tommoset kirjoittelijat,jotka kirjoittelee,vaikka ei tunne ihmistä,,,,pystytkö pistämään paremmaksi???

Eikös hälläkin ollut mittavat ulosottovelat? Onkohan saanut lyhennettyä?

Siinä sitä on niin itseään täynnä oleva ämmä. Eikä mitään perusteita moiseen käytökseen.

Oma kommentti