Kuva Elina Simonen

Lauri Tähkä näytti tältä – ei tunnistettu ja ajettiin pois kauppaliikkeestä, katso kuva alta!

Laulaja Lauri Tähkä marmattaa julkisuuteen tuottamassaan viestissä kohtalostaan.

Hän oli ajanut Leville hiihtämään. Samalla reissulla hän ajatteli ostaa uuden toppatakin.

-Hiihdin parinkymmenen kilsan hiihtolenkin ja puolihikisenä astelin Zero Point -nimiseen ”keskukseen.” Pyöröovien jälkeen minulta kysyttiin koronapassia, jonka näytin ja sen jälkeen minulta vaadittiin myös henkkareita, joita en näyttänyt, koska minulla ei niitä ollut, kun en kanna henkkareita urheillessa mukanani, Lauri kertoo.

Tämän jälkeen hän käveli – silti – talvitakkikauppaan.

Kaupan henkilökunta otti hänet erittäin ystävällisesti vastaan, mutta kolmen minuutin kuluttua järjestyksenvalvoja tuli myymälään.

-Hän heitti minut myymälästä pihalle kuin olisin pahempikin myymälävaras, koska minulla ei ollut näyttää henkkareita. Minähän näytin jo koronapassin, jossa näkyy minun henkilöllisyyteni, yritin selittää. ”Ei käy”, minulle ärähdettiin ja lensin talvitakkimyymälästä ulos kuin leppäkeihäs.
Nyt ei ole talvitakkia eikä kauppiaalla takkirahoja. Alkaa hommat menemään kyllä pikkusen yli hilseen.

Tähkän ”ettekö te tiedä kuka minä olen” -saagassa tulee toki muistaa, että hänen oikea nimensä on Jarkko Suo. Se että hiihtolenkiltä sisään pelmahtanut alla olevalta näyttävä mies väittää olevansa Lauri Tähkä ja hänen koronapassissaan lukee Jarkko Suo (hänen oikea nimensä), voi johtaa harhaan varsinkin nuorempia järjestyksenvalvojia. Ehkä vanhempiakin.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Jarkko Suo, koronapassi, Lauri Tähkä

Kommentit

Oma kommentti