Lauri Tähkä, oletko apina?

Lauri TähkäIltalehti kertoi tänään Lauri Tähkän Pyhätunturilla heittämästä keikasta, joka oli aiheuttanut järjestäjille pelkotiloja. Lauri kiipeili kesken keikan kivialueella, jossa on sortumavaara, hän myös juoksenteli ohuella lautakatolla, jota ei ollut tehty ihmispainoa kestämään. Lopuksi mies sukelsi lampeen, lehti raportoi.

Tähkän kiipeilyharrastus saa pian kysymään, onko Tähkä lainkaan laulaja vai suorastaan apina. Kiipeilyhulluus sai miehessä Pyhätunturilla erityisen ylivallan, muttei tempaus ollut lainkaan ainutlaatuinen.

-Itse asiassa Tähkän useilla keikoilla käyneenä tiedän, että miehellä on hullu tapa kiipeillä milloin minnekin. Usein hän kiipeää johonkin valotorniin tai rakennelmaan. En sitten tiedä onko alunperin tarkistettu, kestävätkö ne ihmispainoa vai ottaako Lauri tietoisia riskejä, muuan keikkojen heavy-user avautuu Hymylle.

-Hyvää esimerkkiähän Lauri ei tempauksillaan näytä. Hän voisi kokeilla pääsisikö hän Duudsoneihin, jos niin hölmöily maittaa, Hymylle naureskellaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Lauri Tähkä

Kommentit

Oma kommentti