Kari Pekonen

Legendaarinen Jorma Pulkkinen paheksui tv-juontajan pukeutumista: ”Hävetkää!”

Legendaarinen MTV:n eli Maikkarin juontaja Jorma Pulkkinen on antanut sapiskaa nykypäivän ruutukasvoille.

Ruutuässästä ja -ysistä muistettava Pulkkinen oli pistänyt huomionsa kuningatar Elisabetin hautajaisia käsitelleeseen uutisointiin. MTV:n juontajalla oli studiossa yksivärinen pitkähihainen paita – ei edes kauluspaitaa.

-Kuningattaren hautajaisista puhutaan! Missä on juontajan tumma puku? Hävetkää! Pulkkinen tylyttää Facebook-päivityksessään.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Jorma Pulkkinen, kuningatar Elisabet

Kommentit

Kuuleppas Eila,elämä on hankittu ja se on tuonut mukanaan kokemusta. Meillä kunnioitetaan vainajaa suru juhlissa pukeutumalla asiaan sopivasti. Se on siisti musta asu. Tämä yleensä opitaan jo kotona, koska hautajaisia sattuu joka perheeseen aina silloin tällöin.. Ihan sama oliko vainajan oma poika vai siskon veljen kummin kaima,mutta pukeutuminen Sampo Loirilla oli suorastaan vainajaa halventava.Oman perheen kesken voi olla vaikka alasti, mutta Loirin hautajaiset oli osaltaan julkinen tapahtuma ja se kyllä vaati hyvää käytöstä myös asiaan kuuluvaa pukeutumista..

Helvet… kenellekään kuuluu, kuinka pukeutuu isänsä hautajaisiin. Vaikka siihen kaislahameeseen. Onko Sinusta oikeetä käytöstapaa arvostella vainajan omaa poikaa. Hanki elämä!

Maikkarin juontajat olivat ehkä ottaneet opikseen moitteista Elisabetin hautajaisissa ja sitten päättivät kunnioittaa Loiria pukeutumalla mustaan pukuun hänen hautajaispäivänään. Hautajaispuvun kanssa ei pukeuduta lenkkareihin, joten toivottavasti seuraavalla kerralla tämäkin korjataan. On ikävä ohjeistaa, mutta jonkunhan on näistä kerrottava, mikäli kotona ei osata eikä omat silmät havainnoi vaikka näitä hautajaisia näytetään telkkarissa näytetäänkin.
Terkuin Susanna

Valtiovalta paikalla, pääministerillä arkinen poolopaita ja kengät paljaissa jaloissa. Osoittaa välinpitämättömyyttä ja kunnioituksen puutetta tilaisuutta kohtaan. Briljeeraa tuolla yltiö minimalistisella tyylillä. Typerää!

Eiköhän isän kuolema ole pojalle jo ihan riittävän raskas paikka, ilman että joku alkaa nillittämään pukeutumisesta.

Uskalsipas kerrankin joku sanoa , niinkuin asiat on ..Hyvä Pulkkinen. Samoin katsoin Loirin hautajaisia ja hämmästyin Sampo Loirin pukeutumista..Kantoi isänsä arkkua joku kirjava arkisen näköinen liivi päällä. Liivin alta löksötti semmoinen nukkaantuneen näköinen paita. Hei HALOO,,, Valtiovalta oli paikalla presidentin puolisoa myöden ja suuri joukko arvovaltaisia vieraita. Ihminen voi olla suuri persoona ja pukeutua vaikka kaislahameeseen ,mutta käytöstavat pitää kuitenkin olla hallussa tämmöisissä juhlissa.

Oma kommentti