Lesbo kirkkoherra hämmentää Koskella – nai nuorisodiakonsa!

Varsinais-Suomessa sijaitsevan Koski Tl:n kunnassa kohisee, sillä paikallisen evankelisluterilaisen seurakunnan kirkkoherra ja nuorisodiakoni ovat rekisteröineet parisuhteensa. Kyseessä on kaksi naista.

Asiasta eilen uutisoineen Iltalehden mukaan työyhteisö on ottanut asian neutraalisti ja onnitellen, mutta toisenlaistakin palautetta on tullut. Raamattua on käsketty lukemaan hieman paremmin.

Se on selvää, että Kosken kunnassa asia on ollut pitkään pääpuheenaihe.

-Kyllähän tämä on erikoista, ei tällaista pappisvirassa olevalta heti osaa ymmärtää, joskaan en tuomitse. Suomen lakien mukaan mennään, toteaa paikallinen, noin nelikymppinen mieshenkilö Hymylle.

Hänen mukaansa on aivan selvää, että vanhemmilta seurakuntalaisilta sulattamiseen menee kauemmin, ja voi olla, ettei asia onnistu lainkaan.

-Uskoisin, että osa kirkkokansasta tulee äänestämään jaloillaan ja käymään vain niissä jumalanpalveluksissa, joissa kirkkoherra ei saarnaa. Mutta onhan tämä ymmärrettävää. Nämä ovat vaikeita asioita, ja vain aika voi auttaa. Ehkä kahdenkymmenen vuoden päästä tämä ei olisi mikään erikoinen juttu täälläkään.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: lesbo, parisuhteen rekisteröinti

Kommentit

Hallitsematon lisääntyminen on maapallon suurin ongelma.
Eli homoliitot on panostusta tulevaisuuteen.
Miettikää tätä mielipiteidenne kanssa, rakkaat hurskaat hurskastelijat.

Sakramentit ovat edelleen päteviä, mutta kyseisen naisen saarnaan ei ole enää luottamista.

ei mahottomasti ketään miestä ainakaan harmita, on sen verran hirveitä tapauksia molemmat 😀

Oikeastikko ihmiset perustaa kaiken ajattelunsa moiseen kirjaan, joka on käännetty miljoonalle erikielelle, ja ajan myötä muuttunut aika kiitettävästi? Plus, että Raamattuhan on täynnä opetuslasten kirjoittamia näkemyksiä, koska Jumala ei kirjoittanut, eikä Jeesus tietääkseni myöskään, ja kuten aiemmin mainttiin, Jeesuksen opetukset eivät olleet homoliittoja vastaan. Joten voidaan väittää, että ihmiset, jotka perustavat näkemyksensä Raamattuun ja samalla sanovat uskovansa Jumalaan, ja sitä kuinka Jumala sanoi näin, niin ovat tekopyhimyksiä jotka yrittävät perustella uskomuksensa johonkin, mitä ei ole koskaan tapahtunutkaan.

Jumala taisi sanoa, että meidän tulee käyttää luontoa ja huolehtia siitä, ja lisääntyä. Ja jos nyt mennään realismiin, niin voidaan sanoa, että köyhimmät maat toteuttavat ainoastaan tätä, ja millaiset olot siellä onkaan? Jos joku ei tiennyt, niin siellä kuolee ihmisiä kokoajan.

Uskoisin, että Jumala ei tarkoittanut lisääntymistä sanasta sanaan, vaan että meidän tulee pitää huolta toisistamme ja elää kohtuudella, jotta KAIKKI, muutkin kuin teidän tekojumalalliset perseenne pystyisivät selviytymään. Lisääntyä ehkäpä ihmiskuntana, isona perheenä, ja kuten tätä väitettä voin täydentää perimmäisen rakkaudella,kultaisella säännöllä, sekä sillä vapaalla järjellä, että ihmisellä on oikeus rakastaa, kunhan se ei ole haitallista toista kohtaan.

Te olette läksynne lukeneet, mutta ette mitään silti oppineet, koska kirjan voi lukea, muttei se teistä sen fiksumpia tee, jossette osaa ajatella muuten asiaa pintaa syvemmälle.

Eiköhän Jumala, Jeesuksen isä tiennyt paremmin. Homoseksi (miesten välinen) on syntiä ja tuomittava teko (kuolemalla).

Jeesuksellahan oli kaksi perimmäistä viestiä: a) Jokainen joka häneen uskoo, pelastuu, ja b) kohtele muita ihmisiä niin kuin haluat itseäsi kohdeltavan. Kumpikaan noista ei tuomitse homoseksuaalisuutta. Eri asia sitten mitä Jeesuksen kuoleman jälkeen hänen opetuslapsensa ovat satuilleet.

@lääkäri
@Lähisukulainen
@120 päivää
@A

Hah-hah-haa-haa!
Hyvin olette fantasiakirjanne lukeneet ! Kyllä se papillekin pipari maistuu sukupuoleen katsomatta. Parempi lesbo pappi kirkossa kuin hinttari rovasti sakastiassa.

Onneksi nämä kaksi vääräuskoista hurskastelijaa joutuvat Tulijärveen, ikuiseen kadotukseen.

Joku voi yrittää piiloutua tekoineen hämärrettyjen suvaitsevaisuus- ja rakkauskäsitteiden taakse. Jeesuksen omien sanojen mukaan pitäisi kristityn itsensä asemoida: ”Mene, äläkä enää syntiä tee!”

Missähän se uskovaisten niin paljon kuuluttama suvaitsevaisuus oikein piileksii ?

Vaan eipä satuihin uskovien todellisuudentaju ja suvaitseminen taida kaksisia olla…

Taitaa ”jeesus” pyöriä haudassaan nyt kaikkien muiden ”hurskastelijoiden” kanssa joita kirkon piiristä on paljastunut ”pedofiilit,sukurutsat ym uskovaiset joiden toimintaa ei kukaan halunnut aluksi tutkia koska se oli normaalia toimintaa uskovaisten keskuudessa” ei tämä yllätä yhtään.

Oma kommentti