Nyt Lidlin napostelutuotteet vedettiin markkinoilta – jos 7:s takaisinveto Suomessa 2 viikon sisään

Lidl-ketjun napostelutuotteissa on havaittu EU:ssa sallitun rajan ylittäviä pitoisuuksia etyleenioksidia.

Käytännössä kyse on torjunta-ainejäämistä. Etyleenioksidin on todettu olevan pitkäaikaisessa käytössä haitallista terveydelle.

Lidl on ilmoittanut poistaneensa myynnistä kolme Eridanous-tuotemerkillä varustettua tuotetta. Tuotteet ovat karamellisoituja pähkinöitä, jotka sisältävät seesaminsiemenillä kuorrutettuja manteleita, hasselpähkinöitä tai maapähkinöitä. Mikäli olet jo ehtinyt ostaa tietyllä päiväyksellä olevia kyseisiä tuotteita, voit palauttaa ne Lidl-myymälään ja saat rahasi takaisin.

Alla tarkat tiedot ja kuvat tuotteista.

  • Tuote: Eridanous Caramelised Almonds with Sesame Seeds, 120 g Parasta ennen -päiväys: 24.4.2022
  • Tuote: Eridanous Caramelised Hazelnuts with Sesame Seeds, 120 g Parasta ennen -päiväys: 24.4.2022
    Tuote: Eridanous Caramelised Peanuts with Sesame Seeds, 150 g Parasta ennen -päiväys: 26.4.2022

Suomessa on ollut hurja määrä takaisinvetoja parin viikon säteellä: tämä oli seitsemäs. Lidlin virvoitusjuomassa raportoitiin 16. kesäkuuta hyväksymätöntä uuselintarviketta, seuraavana päivänä Valio kertoi laatuvirheestä mehussaan. Samana päivänä kerrottiin makeisissa olevasta mahdollisesta metallivaarasta.

Ennen juhannusta taas ketsupissa oli sinne kuulumatonta ainetta. Pågen taas veti muutama päivä sitten pois vaniljapulliaan. Sen jälkeen Atria ilmoitti, että Sibylla Mayo Valkosipuli -valkosipulimajoneesissa on laatuongelma.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: pähkinä, Lidl, takaisinveto

Kommentit

Oma kommentti