Liikemies Kimmo Elomaan yllättävä alanvaihdos – ryhtyi uimavalvojaksi!

Laulaja ja ex-bodari Kike Elomaan liikemiesaviomiehenä tunnettu Kimmo Elomaa lienee vaihtanut bisneksenteon perusduuniin. Ainakin hänet on bongattu viime aikoina raisiolaisesta uimahallista.

-Elomaa on nähty Ulpukka-uimahallissa töissä. Hän on hoidellut uimavalvojan hommia, ja varsin pätevästi ja ystävällisesti onkin hoidellut, Hymylle tiedetään kertoa.

Äkkiseltään voisi kuvitella, että alanvaihdoksen syynä on jokin virallisempi kuvio, esimerkiksi yhdyskuntapalvelun suorittaminen.

Maskussa asuva Kimmo Elomaa tuomittiin vuonna 2005 törkeästä kätkemisrikoksesta vuoden ja kahden kuukauden vankeuteen Turun käräjäoikeudessa. Turun hovioikeus taas uomitsi lokakuussa 2003 Elomaan törkeästä velallisen petoksesta ja rekisterimerkintärikoksista kahden vuoden ja kahden kuukauden vankeusrangaistukseen. Juttu juontui Ruotsista, missä Elomaa tuomittiin vuonna 1990 viiden vuoden vankeuteen törkeästä veropetoksesta rakennusurakointien yhteydessä.

Hymy ei tavoittanut yrityksestä huolimatta Kimmo Elomaata.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Kike Elomaa, Kimmo Elomaa

Kommentit

Mut kaikkee hyvää vaan Kimmolle,jätkä hoiti velvoitteensa duunareita kohtaan esimerkillisesti,en ole kenenkään kuullu haukkuvan
ellei nyt lasketa kuulapolvee
ja joitakin kateellisii.Har det Bra Kimmo,Lycka till

No ei se ainakaa rahan takia tarvi noissa hommissa olla,
70 miljoonaa kruunuu Mondbyggista ja Kiken tienestit päälle.

Hienoa että Kimmo sai kesätöitä,kaikille ei käynyt näin onnellisesti!

Oma kommentti