Liikemies Peter Fryckmanin shokkipaljastukset: ”Elän työkkärin rahoilla!”

Peter FryckmanJohtavatko kassakaapista löytyneet salaiset kansiot sopimukseen verottajan kanssa? Vai onko Peter Fryckmanilla käynnissä maineenpuhdistuskampanja?

Tästä kaikesta, ja paljon muustakin, on kyse haastattelussa, jonka Hymy sai lähimenneisyydestä tutulta värikkäältä liikemieheltä.

Frykke paljastaa elelleensä muiden nurkissa ja työttömyyskorvauksilla, vaikka hänen liiketoimintakieltonsa päättyi viime vuoden elokuussa. Uutta yritystä ei kuulemma vielä ole.

Mistä löytyneissä papereissa on kyse? Mitä yhteistä Frykkellä ja maahan diplomaattikyydillä kuskatulla Pikku-Antonilla on?

Mitä yhdistystä mies on perustamassa?

Lue elokuun Hymystä!

Vuonna 2001 Fryckman tuomittiin neljäksi vuodeksi vankeuteen talousrikoksista, ja vuonna 2005 kahdeksi ja puoleksi vuodeksi kirjanpitorikoksesta ja velallisen epärehellisyydestä. Tuomioiden taustalla ovat 1990-luvun niin sanotut Kouri-kaupat.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Peter Fryckman

Kommentit

Yksin (heh-heh) näyttää pitkin Bangkokeja, Lappeja, Kappeja kavereineen kulkevan, kenen rahoilla, piilossa varmaan verottajalta, meidän rahoilla loppupeleissä??? Mehän hänen korkonsa maksamme jos ne anteeksi saa.

Toisten nurkissa KULOSAARESSA, heh-heh ja hulpeet neliöt?
Onko Muusana Eeva-Kristiina 😉 ??
Hyvin vedättää – Kapkaupunki-Bangkok- rahottaja ?
Hyvä kun löytynyt ”haaviin” rahaa – ruokaa – naisia ?

Aivan ihana mies, kohtelias-komea-kiltti-seksikäs-hmmm…., voin ottaa hänet …;)

Tulisit Peter tänne meidän ”nurkkiin”… Olet upea mies!

Noniin varmasti eihän sitä tarvitse yritystä perustaa, kun on sitä rahaa piilotettu aikoinaan jemmaan.

Oma kommentti