Lilillä on ongelma: Hän ei ilkeä käydä kakalla uuden poikaystävänsä luona

Voisi kuvitella että ongelma on ihan absurdi, mutta onko se.

Muistelkaapa omaa nuoruuttanne. Kun omat ruumiintoiminnot olivat äärimmäisen noloja ja koko ajan jännitti, mitä toinen ajattelee tai että vaikka haiseeko henki tai muriseeko vatsa.

Lilin ongelma päätyi Feissarimokat.comiin, ja huvittavuudessaan siinä on nuoruuden nostalgian tuulahdus.

Onneksi suomalaiset ovat myötätuntoista ja avuliasta kansaa. Näin Liliä autetaan:

-Olen kuullut, että jotkut häpeävät sitä ääntä ja siksi laittavat pönttöön paperia ensin tai jopa käsin nappaavat tuotoksen paperiin ennen pönttöön päästämistä, ettei molskahda.

-Asun ensimmäistä kertaa yhdessä miehen kanssa ja mua jännittää vieläkin käydä kakalla. Ollaan oltu yhdessä melkein kolme vuotta. Käyn kakalla silloin kun mies käy tupakalla, nukkuu tai katsoo telkkaria tai pelaa puhelimella (ei silloin havannoi mitään ympäristöstä). Tai käyn kakalla silloin kun olen varma, että asia hoituu mahdollisimman nopeasti ja hajuttomasti.

-Tohon kakkaongelmaan ratkaisuna on käydä kakalla samalla visiitillä kun käy suihkussa (vaatii toki että pönttö on siellä samassa tilassa, erillinen pikkuvessa ei käy). Kukaan ei niin tarkkaan kiinnitä huomiota siihen kauan ihmisellä menee suihkussa, jos eka suorittaa kakkahommat niin hajukin ehtii laantua, ja jos oikeen hifistelee voi suihkun laittaa suihkukaappiin jo etukäteen valumaan vaikka itse istuisi pöntöllä niin äänetkin peittyvät.

 

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: kakka, Paska, vessa, wc

Kommentit

Oma kommentti