Linnan juhlat: Voi että, mitä ”presidentillisiä” mokia!

Paraikaa TV1:llä jatkuva Linnan juhlien televisiointi on kirvoittanut kotikatsomoissa jo melkoista myötähäpeää Ylen miespuolista selostajaa kohtaan.

Selostaja on takellellut nimissä suorastaan anteeksiantamattomasti. Hän on mokannut jo kahden presidenttiehdokkaan nimet. Kun kättelyvuoroon tuli Eva Biaudet, miesselostaja nimitti häntä Leena Harkimoksi. Hieman myöhemmin Pekka Haavisto sai kätellä presidenttiparia Haaviona.

Miesselostajan sotkemiset eivät jääneet tähän, niitä oli lukuisia. Esimerkiksi Jenni Vartiaisen avomiehen nimeenkin selostaja onnistui ujuttamaan virheen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jenni Vartiainen, Leena Harkimo, Eva Biaudet, Pekka Haavisto

Kommentit

Ei tuo mitään, mutta Pekka Haavisto ja Marco Bjurström olivat unohtaneet vaimon kotiin ja tulivat linnaan kitukasvuisten anus-ritarien kanssa.

Onko sillä mitään väliä! kun emme ole enään itsenäisiä! juhlat on täyttä humpuukia! ja itsenäisyyden irvikuva!

hahahahahahahahahahahaha
HYVÄ HYMY
OOTTE PARHAITA
JA TEIDÄN LEVIKKIKIN NOUSI SATA TUHATTA VIIEM VUODESTA!

Jo näitä vituttaa täällä.

Sitäpaitsi.. ei niitä kasvoja tarvi ulkoa muistaa, kun ovien takana on toimittaja tenttaamassa tuntemattomampien nimiä ja kertoo ne korvanapin kautta selostajille.

Jaa että ensivuonna nähdään neljä entistä presidenttiä 🙂

Yhtä sekaisin (kännissä?) se naisjuontajakin on. Molemmat melko kuutamolla..

Jos miespuolinen toimittaja muistaa satoja ihmisiä kasvojen perusteella, ei kaikki nimet voi mennä täydellisesti oikein. Kateellisten panettelua!

No voi että! Olipa tosi kamalaa! Ihan varmaan sen toimittajan pitää nyt hävetä koko seuraava vuosi! Itse asiassa tuon uutisen kirjoittaja itse on pelkkä voi että mikä moka – typerys. Jotain rajaa paskanjauhannalle tässäkin lehdessä.

kyllä nuo kaikki juontajat vois laittaa vaihtoon.. kaikki puhuu toistensa päälle

Oma kommentti