Lähipiiri suree: Valloittava BB-Nino on kuollut!

Hymyyn on tihkunut tänään lukuisia surullisia viestejä vuosina 2009 ja 2010  Big Brother -talossa asustelleesta Ninosta.

Hymyn useasta lähteestä saamien tietojen mukaan Nino Hermas on menehtynyt 43-vuotiaana sairauskohtaukseen sairaalassa. Hänellä on viisivuotias lapsi. Ninon äiti on myös vahvistanut kuoleman.

Ninon serkku on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan Ninosta ja itsestään ja kertoo surullisista uutisista joita ei voi uskoa todeksi. Hän toteaa, että Nino valloitti persoonallaan ja ihanalla naurullaan koko tilan aina kun astui huoneeseen.

Ninon hyvä ystävä, BB-voittajana muistettava Sari Nygren kirjoittaa julkisessa päivityksessään:

-Tuntuu niin pahalta, joka paikkaan sattuu, koskee niin kovaa, rakas ystävä on poissa. Sain kokea niin monta yhteistä hetkeä kanssasi. Kun mulla oli paha olla, tulit toiselta puolelta Suomea halaamaan, lähdit saman tien. Enää et tule, se sattuu, se sattuu liikaa. Kun asuttiin yhdessä, itkit salaa kun muutin pois, nyt itken minä ja tästä ei loppua tule. Koettiin yhdessä paljon, tosi paljon. Tiesit mun kaikki salaisuudet ja minä sun, mun sydän on riekaleina, hengitys salpaantuu, sydämeen sattuu, kädet vapisee, jalat ei kanna, tekisis mieli huutaa. Hyvää matkaa rakas hullu Nino.

Nino kertoi avoimesti päihteidenkäytöstään julkisuudessa. Raittiuden myötä Ninon elämän yksi suurimmista haaveista toteutui – hän tuli isäksi vuonna 2017. Lapsen kummi on Sari Nygren.

Teksti:JT Tuomela
Avainsanat: BB, Big Brother, Nino Hermas

Kommentit

Oma kommentti