Lola haukkui missit Iltalehdessä – tarkoittiko Pia Pakarista?

Lola WallinkoskiVuoden 1996 Miss Suomi Lola Wallinkoski on tunnettu suustaan, josta tulee välillä kovaakin tekstiä. Lola on vuosien mennen herättänyt myös närää sammakkomaisilla kommenteillaan. Nyt Lola on päättänyt kunnostautua haukkumalla Iltalehdessä missit ja missi-instituution. Hänen mielestään kaduilla tulee vastaan kauniimpia ihmisiä kuin missikilpailuissa.

-Finalistien joukossa on saattanut olla ihmisiä, joilla on esimerkiksi täysin virheellinen purenta tai liian pitkä selkä. Ja sitten sellainen valitaan voittajaksi! Lola tomuttaa.

Tarkoittaako Lola siis, että Miss Suomi Pia Pakarisella on sellainen?

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Lola Wallinkoski, Pia Pakarinen

Kommentit

Tällaiset Miss-Suomi kisat ovat senverran turhanaikaisia hömpänpömppiä, ettei ole minusta mitään tarvetta lähteä arvostelemaan KENENKÄÄN,näiden nuorten tyttöjen ulkonäöllisistä ” puutoksista ”.
Lolalla on nyt tosiaan mennyt hieman pisu päähän ja todennäköisesti kuvittelee olevansa ylitsemuiden. ( Hienoahan se on tietenkin, että on hyvä itsetunto ), mutta tällaisesta asiasta kuin jonkun ihmisen kauneudesta, on täysin turhaa revitellä!
Kauneus on katsojan silmissä…EDELLEEN ja TULEE OLEMAAN AINA!

Lola otti silikoonit ja kehtaa arvostella muita missejä…otsikoissa pitää senkin pysyä 🙁

Hyi mitkä piirretyt kulmakarvat tuossa kuvassa. Eipä taida Lolakaan olla kummoisen näköinen ilman meikkiä.

Tosi on, että missikisoissa on melkoisen huono taso, mutta Lola ei kyllä itse todellakaan ole mikään poikkeus. Mielestäni Lola muistuttaa nykyisin melkoista harppua, eivätkä nuo narsistiset ja itseriittoiset kommentit ainakaan sitä vaikutelmaa paranna :). Taineet ihonvaalennusvoiteet ja silikonimössöt pehmittää myös pään.

Lola puhuu asiaa.

Varsinkin 5 viimeisintä missiä on ollut huonoja.
Näihin en lue tämän vuoden voittajaa.Kerrankin järkevän oloinen missi,pitkiin aikoihin. En usko että jää roikkumaan lööppeihin milloin milläkin verukkeella.

Lolahan sattuu olemaan viimeisin missimme joka on pärjännyt missi kisoissa myös ulkomailla.

Lola on yks suora selkäisimpiä naisia suomess ja lisäksi ksunis p.s jatka samaan malliin

Tämä oli ärrä vai ässävikainen ja ei koskaan tiukassa kunnossa. Selluliitti aina ollut Lolan juttu!!!!

KAEUS, oi Kateus olkoon nimesi, Lola Odusoga!

Lola puhuu asiaa,eipä nuo viimevuosien missit juurikaan säväytä ,mutta tämävuotinen ei kylläkään ärsytä olemalla tyrkky tai ylimielinen.Varmaankin Pia Pakarinen on myös sivistyny tietää milloin Suomi itsenäistyi.Ei päästele sammakoita suustaan

v.09 p.öystin naaman virheitä.Lola pääsi värinsä takia sijoille..

Ei Lolakaan kaikkia alkuperäisiä kriterejä täytänyt nyt vain osaa haukua muita.

noussu entinen misseys päähän 🙂 ainaki siltä vähän näyttäis..? oisko näin.

Lola ei saa julkisuutta jollei päästele sammakoita!! eli linjaan hänet tuksun kanssa samalle viivalle!! Lolakin näyttää jo vanhalta, joten kaikki kuvat ei ole enään sopivia!

viRRRheellinen puRRRenta tai liian pitkä selkä. Ja sitten sellainen valitaan voittajaksi! Lola tomuttaa.

R se on r eikä mikään grr kurkku korahdus.

Näin kerran maturea missä naisella oli hampaat sikinsokin .Hävytön boneri toisin kuin Lolasta.

Onkohan totta, kun vuosia sitten puliukko oli istunut ratikan penkillä, ja Lola oli yrittänyt istua hänen viereensä, niin se ukko oli sanonut, että sinä et ainakaan siihen istu. Jos totta on, niin, Itserakas Lola, et sinäkään ole kaikkien mieliin. Muista, että lasten loru ”Älä ole ylpeä, vaikka olet kaunis, kuoltuasi näivetyt ja kuivetut kuin nauris.

Onkohan totta, kun vuosia sitten puliukko oli istunut ratikan penkillä, ja Lola oli yrittänyt istua hänen viereensä, niin se ukko oli sanonut, että sinä et ainakaan siihen istu. Jos totta on, niin, Itserakas Lola, et sinäkään ole kaikkien mieliin. Muista, että lasten loru ”Älä ole ylpeä, vaikka olet kaunis, kuoltuasi näivetyt ja kuivetut kuin nauris.

Niin totta että tulee sellaisia vastaan jotka varmasti pärjäisi mutta eivät ole missihommista kiinnostuneita. Purennat, selän pituudet, hampaat ja hampaattomat elimet on sitten oma juttunsa. Hyvä Lola

Lola on varmaan oikeassa, mutta eipä asialle hirveästi ole mitään tehtävissä. Tyhjästä on paha nyhjästä, jos riittävän tasokkaita missi-kandidaatteja ei vaan löydy.

Lisäksi yleisöäänestys tekee sen, että paras ei välttämättä voita. Uskoisin, että tuomarit ovat hieman asiantuntevampia sen suhteen, miltä missin ”kuuluu” näyttää.

Lumia huolia kaikki ja huonosti altikuloi. Eivät ikinä pääsee tv-juontajiksi.

voi lola raukka , katsoppa itseäsi,oletko itse symmetrinen ? olitko silloinkaan, kun sinut valittiin, näillä ainakin on kirjaimet hallussa !!

Ei tainnut Lola itsekään olla aivan täydellinen, kun joutui ottamaan silikonit. Mitenkähän hyvin Lola pärjäisi nykyisellä ulkonäöllään? Kadulla alkaa tulla vastaan kauniimpia tiuhaan tahtiin…

Myös R-kirjaimen lausuntavika menee läpi ja sellainen valitaan voittajaksi! :O

Viimeeksi tänään näin täydellisen missi kroppaisen 20-v nuoren naisen joka olisi päihittänyt kenet tahansa näistä ”misseistä” ketkä osallistui kisaan.. Näillä ihmisillä ketkä nyt ei halua osallistua tähän missikisa pelleilyyn, sattuu olemaan hyvä itsetunto eivätkä tarvitse päteäkseen jotain missi titteliä…

Lola on yksi kauneimmista misseistä, mitä Suomessa on nähty. Eipä nuo tänne kommentteja lähettelevät henkilötkään tunnu kauhean paljon miettivän mitä suustaan päästävät, joten syytön heittäköön ensimmäisen kiven.
Jos arvostelet toisen ihmisen käytöstä, älä käyttäydy samalla tavalla kuin hän.

Onhan niitä kauniinpia kuin missit kävellyt vastaa jo ainakin 20 vuotta

Toi akka on niin pumpulipylly… Ite on tollanen verilettu 😀

se on totta et kaduilla kyl näkee paljon kauniimpia ku yksään oli tän vuoden kisoissa, en vaa tiiä miten ihmeessä hammaspurenta on nii kauhee asia jos vaik 1 hammas saattaski olla eri asennossa ku muut….mut en sit tiiä mitkä mahtaa olla ”oikean” missin kriteerit…

Oma kommentti