Lukijat valitsivat: Tukiainen on Ärsyttävin Julkkis!

Johanna TukiainenHymy-lehden verkkosivujen järjestämässä yleisökilpailussa Ärsyttävimmän Julkkiksen tittelin vei ylivoimaisesti kohuleidi Johanna Tukiainen. Peräti 95% äänistä meni Tukiaiselle. Hymy ei julkaise värikkäitä perusteluja, mutta Tukiaisessa ärsytti muun muassa jatkuva julkisuudessa paistattelu, itsekeskeisyys ja epäjohdonmukaiset lausunnot.

Hajaääniä saivat muun muassa kyläkauppias Vesa Keskinen, nakumalli Martina Aitolehti, ex-ministeri, kansanedustaja Tanja Karpela sekä ex-mäkikotka Matti Nykänen.

Asian uutisoi tänään myös Helsingin Sanomat.

Kaikkien osallistujien kesken arvoimme 200 euron palkinnon, jonka voitti Tuula Immonen Vantaalta. Hymyn jättipyyhkeen sai Krista Kilpiö Palokasta ja 2 Hymyn missikirjaa menevät Virpi Raatikaiselle Kuopioon ja Tomi Sandholmille Lohjalle. Onnea voittajille!

Hymy ei tavoittanut Johanna Tukiaista kommentoimaan kyseenalaista voittoaan.

Teksti: Hymy

Kommentit

Ja mä kun ajattelin, että mun reidet on läskit… En kyllä noin lyhyessä mekossa kulkis noilla läskeillä.

Onko tämäkin muutaman kateellisen salaliitto (”siellä niinku pari-kolme elliä vaan on antanut kaikki äänet”) vai ovatko kaikki Johanna-fanit erehdyksessä luulleet kyseessä olevan Glamourisin Julkkis -äänestyksen?

On tuo neiti sairas. Se täytyy kaikkien ymmärtää. Ikävä kyllä media ruokkii itseään sairaan ihmisen kustannuksella.. Pitäisi saada hoitoon tyttö eikä revitellä lehdissä ym. näitä juttuja. murheellista luettavaa. En ymmärrä miksi annetaan sairaan ihmisen ahdinkoa pahentaa hymynkin toimesta vaikka olisikin rahakas juttu. Säälin tapausta.

Mun mielipiteeni on, että Johki on ihan kiva tyttö. Kaunis, huoliteltu aina ja söpökin vielä. Esim. rapujuhlissaan emäntä teki kaikkensa, että vieraat viihtyisivät ja kaikilla olisi mukavaa. Vaivaa oli todella nähty. Kiitos muuten hurmaavalle emännälle ja hänen hyvälle tiimillensä! Kuvamateriialia juhlista löytyy http://www.keijo.fi/spam-julkkisbongaus.
Terveisin,
Pinja Pönäkkä Keijo-tv:n uusi höysti

Tosi pelle toi blondi, julkisuushakuinen pelle täys nolla ja ruma ko….en viitsi edes sanoa, meilläpäin siat ja porsaat ovat nättejä??

Onhan se kauhea, ihan narsismin ylipapitar, omituisempaa ja ikävämpää persoonallisuutta saa hakea ja luulot itsestä on ihan omaa luokkaansa. Eka inhotaan ja ihmetellään, miten se jaksaa aina vaan alittaa riman uudestaan ja uudestaan, vaikkei sen enää pitäisi olla mahdollista…ja sitten jonkun ajan kuluttua alkaa kyrp*mään, eikä jaksa enää. Välttelen muijan naamaa nykyään, enkä periaatteesta osta yhtään lehteä, jossa tiedän olevan siitä juttua, enkä klikkaa sen takia enää nettilehtiäkään. Tämä juttu on tietenkin iloinen poikkeushomma, kun odotin äänestyksen tulosta itsekin siihen osallistuttuani :o) Yllätys silti oli näin ylivoimainen äänestystulos, joka kyllä ihan yksiselitteisesti kuvaa kansan mielipiteen.

Jos Tukiaisella olisi edes vähän miellyttävämpi luonne, sillä voisi mennä paljon paremmin julkisuuden kanssa. Myös sen kannattajat on aika erikoisia, koska ainakin keskustelupalstoilla keskittyvät lähinnä haukkumaan muita kirjoittajia, jotka eivät Tukiaisesta pidä. Ei siis kannattajatkaan kovin miellyttävää kuvaa itsestään anna.

Kerrankin meni voitto oikeaan osoitteeseen:-DDD
Palkaksi voitosta Jossu voisit kadota julkisuudesta.

Johannan vastaus tähän ”voittoon” menee kutakuinkin näin: ”Minä ja paras kaverini, kaunis siskoni Julia ollaan käyty miamissa ja tavattiin mm. p.diddy ja puff daddy ja meidät kutsuttiin playboyhin, biletimme koko yön hugh hefnerin kanssa. Niin ja meillä oli betsy jonsonit päällä.. niin ja kaikki suomalaiset on vain meille kateellisia siellä synkässä pohjolassa..”

kas´vain sanoi kasvain ja kasvoi vain. nauta mikä nauta. Huoh…näin eka kerran livenä pe kun jäin espoosta tulleesta linja-autosta kamppii ja kävelin siitä sitte asemalle. Kotia pohjoiseen olin lähössä mut saimpahan naurut. Hetken luulin että oli vermon ravit alako sen verran hirviän näköstä hevosta puskee vastaa..

Edellisiin kommentteihin liittyen, eiköhän tämäkin titteli pitkällä aikavälillä ole vain plussaa Jossulle. Tokihan se nyt kirpaisee hieman (ehkä), eipähän ainakaan naama unohdu.

Naaman unohtumiseen liittyen tulee mieleen nämä esim. FB:ssä olevat ”Jossu pois julkisuudesta”-henkiset ryhmät – ei ole mitään järjen jättiläisiä hekään, moinen FB-ryhmäkin vain lisää Jossun julkisuutta. Jos haluaa eroon Jossusta kannattaa olla hiljaa, jos ei niin kannattaa kommentoida hymy-blogeja ja kauhistella ääneen kui hirveen kauhee hän on.

Minun mielestäni Jossu on aika basic pissis, hieman yli mutta ei paljon. Jossun kaltaisia tyttöjä on aika paljon juuri tässä ”minä olen itsenäinen nainen, muutin pois kotoa ja xx-vuotiaana ja nyt tulen toimeen omillani.. porukat osti mulle just asunnon, auton ja tv:n – sit löysin aivan ihanan miehen Särkäniemen parkista, hänellä on bemari”-ihmisryhmässä ja tuossa pitkän nimen omaavassa ryhmässä on väkeä insseistä elämäntapapikkurouviin.

30) kommenttiin

Eiköhän lehti ole lehti ja sananvapauden asialla. Olisi aika outoa, jos se jotenkin suojelisi jotain tai ketään. Äänestys on äänestys, ja sen tulos julkaistiin. Ei Hymy voinut tietää kuka on ärsyttävin. Kansa päätti.

Eiköhän se ole korrektia, ettei perusteluja julkistettu.

Ensin Hymy tienasi rahaa mittakaupalla Johannan kustannuksella kun hän antoi vuosisadan jymyuutisen lehdelle! Sen jälkeen lehti alkaa vetää lokaan naista ihan tahalleen. On siinäkin lehdellä moraali kohdallaan! Johanna on yksi Hymyn suurimpia julkkikia, tosi törkeää teiltä edes tehdä tällaista äänestystä! Tottakai Johanna voittaa sen kun kyseessä on puhutuin ja kohutuin julkkis ja upea blondi tällä hetkellä Suomessa! Olisiko kyseessä toimittajien moraalittomuus ja kateus?

Onnea Johanna! Titteli meni oikealle henkilölle. Harmi ettei Hymy julkaise edes paria komenttia miksi Neiti Tukiainen sai tämän kunnian.

hyvä ettei kommeitoi toivottavasti lehmä pysyy poissa rikkaittein hyväksikäyttäjä voi siirtyy vanhaseen seuraavaksi.

Hyi hirveätä mitä kielenkäyttöä Pertulla ja hesellä, lääkitys näillä herran aluilla, ei todellakaan ole kohdallaan!!
– Johanna tsemppiä!!!!

kyllähän perttu puhui ihan täyttä asiaa.oikeastaan syytä olisi ollut käyttää vieläkin kovempaa kieltä noista saatanan tyhjäpäistä.

Jeeee!!!

Vihdoinkin tuksu voitti jotain. Sitä saa mitä tilaa, joten palkinto meni oikeaan osoitteeseen.

”ärsyttävä” kuvaa oikein hyvin. en kyl ymmärrä mite ton näköne muijjaki saa julkisuutta vaik on ruma ku saapas ja tyhmäki viel.

Pitikö tuohon laittaa tuollanen ällöttävä kuva. Voin oikein kuvitella miten noista reisistä löytyy kamalat kasat selluliittia. Julkisuuden hakunen, itserakas, eikä ole muuten edes kaunis.

Onnea rehellisestä ja ansaitusta voitosta!
Kyllä kansa tietää. <3

Ärsyttävävin, kamalin, rumin, oksettavin, tyhmin, epärehellisin, säälittävin jne.. Tuksu tyhjentää pajatson kyllä ylivoimaisesti..

Juu ja pistäkää, et olen vaan kateellinen.. BUHAHAH

jos nyt tajuais viimein vetäytyä tyrkyttämästä itseään julkisuuteen:)
kohtahan kirjoitellaan bb hörhöistä,saa nekin sen 15min julkisuutta.

Ikävää kun ihmiset viitsivät noin vain solvata toista ihmistä 🙁 Harmi että Johannasta on tehty koko kansan sylkikuppi. Voimia Johannalle!

Terveisin Ennakkoluuloton (Orava)

Eipä ollut yllätys, kuka tämän kisan voittaa! Neiti, joka ”vetäytyy julkisuudesta”. Please, tee palvelus, ja vetäydy!

Hyvä Johanna !!! Ehkä se ” ärsyttävin” on väärä sana. Parempi sana on ”eniten julkisuudessa”.

Masu pullottaa niin tuon kylpyröijyn alla, että haluan tietää koska vauva syntyy 😀 Näyttäisi siltä, että reilusti ennen Joulua on tulossa iloinen (?)perhetapahtuma

EKA !!! No niin! Eihän tuota olisi millään voinut arvata! Terveisiä vaan Johannalle, että pitäisikö ehkä vähän miettiä…

Oma kommentti