Luokkakokous-leffan kaunotar kyllästyi, että miehet haluavat vain ”sitä” – ”Olen vain esine miehille”

Luokkakokous 2 -leffassa stripparia esittävä ja Alastomana säätyttönä radio Suomipopilla tunnettu Laine Bruce haikailee kunnon miesten perään blogissaan. Häntä harmittaa, että miehet tutustuvat kyllä innolla, mutta kun on päästy makuuhuoneen puolelle, innostus pian loppuu.

Yksinkö nyt ja aina -postauksessaan Laine toteaa että edellinenkin kandidaatti osoittautui pelimieheksi.

-Pitkään sinkkuna olleena en jaksa enää ettiä sitä joka voisi haluta olla oikeasti minun kanssa, kaikki puheet ja teot mitä ollaan tehty tai sanottu ovat repineet minut hajalle ja en jaksa enään edes uskoa että tulen saamaan ketään hyvää miestä. Olen pelkkä esine miehille ja tulen varmaan aina olemaan, Laine kirjoittaa.

Lue blogia 

Teksti: Hymyn toimitus
Kuvat:Matti Matikainen
Avainsanat: Laine Bruce, alaston säätyttö

Kommentit

Juuri niin!
Akka ei muuta tee kuin riekkuu alasti missä milloinkin, puhuu vain panemisesta ja alastomuudesta ja seksistä ja riekkuu taas korkeintaan alusvaatteissa tai mieluummin alasti joka kissanristiäissä. Statistikuvauksisssakin esiintyy alusvaatteissa, alasti tai seksikohtauksissa ja Vain niissä.
Ja sitten ihmettelee että miehet eivät pidä häntä muuna kuin patjana ja panopuuna?
Sitä saa mitä tilaa.

Jos nainen puhuu tosissaan, niin voisiko tästä sanoa, että Laine niittää sitä mitä on kylvänyt?

Eihän Laineen julkisuuskuvalla miksikään toiveminiäksi taida olla toivoakaan, mutta ehkä kuitenkin jonkinlaiseksi ”meriitiksi” kaverien saunailtajuttuihin. Mihin viittaisi sekin, että innostus loppuu pian makuuhuonevisiitin jälkeen.

Oma kommentti