Lyly on vara-isi!

Lyly RajalaKansanedustaja Lyly Rajala sanoo löytäneensä tähden kymmenen vuotta sitten karaokebaarista.

-Oulussa lauloi nuori tyttö upeasti. Ryhdyin kustkaamaan häntä keikoille. Vuonna 2002 hänestä tuli tangokuningatar Johanna Pakonen, joka muuten kutsuu minua varaisiksi vieläkin, Lyly kertoo.

Lyly on taas vapaa poikamies. Suhde nuoruudenrakkauden Pirjo Ollikaisen kanssa ei kestänyt kauan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Pakonen, Lyly Rajala, Pirjo Ollikainen

Kommentit

Tarkennan tätä tietoa että Lyly Rajala ei löytänyt Johanna Pakosta mistään. Johanna Pakonen itse etsi tiensä kuuluisuuteen. Vielä enemmän ihmettelen, että Lyly Rajala sanoo kuskanneensa Johannaa johonkin. Tämän tiedän tosiaan, että Lyly Rajala on itse ollut kyytiläisenä kerran Radiotähti -kilpailuun. Kyse ei ollut Rajalan autosta tai hänen kuskina olosta. Johanna äiti ja isä ovat kuskanneet aina. Johannalla oli myös ajokortti ja hän ajeli itse autollaan ympäri Suomea. Se siitä. Hohhoijaa. Lyly on omalla tavallaan kannustanut Johannaa varsinkin kuningattaruuden jälkeen. Saahan siitä omaa egoaan nousemaan varmaankin. Vai mitä Lylyseni!

”Kansanedustaja Lyly Rajala sanoo löytäneensä tähden kymmenen vuotta sitten karaokebaarista. Oulussa lauloi nuori tyttö upeasti. Ryhdyin kustkaamaan häntä keikoille. Vuonna 2002 hänestä tuli tangokuningatar Johanna Pakonen.”

Eli herra Rajala sanoo löytäneensä jonkin tarkemmin määrittelemättömän tähden. Ja toinen tämän uutisen pointeista käsittääkseni on, että jostakin tarkemmin määrittelemättömästä nuoresta tytöstä on tullut yhtäkkiä vuonna 2002 Johanna Pakonen, ja vielä lisäksi tangokuningatar.

Vai ymmärsinkö jotain väärin?

Oma kommentti