Maajussi-Juha ja Pia: Yllätyshäät elokuussa!

Juha ja PiaMaajussille morsian oli kevään megasarja, josta ponkaisivat julkisuuteen Juha Sibenberg ja Pia Haapa. Nämä umpirakastuneet ovat nyt antaneet ensimmäisen yhteishaastattelunsa, ja tietenkin Hymylle!

Mitä kuuluu Juhalle ja Pialle nyt, pari kuukautta sarjan loppumisen jälkeen – sen me kaikki haluamme tietää, ja sen heinäkuun Hymy kertoo! Pariskunta suunnittelee kilvan ensi kuussa juhlittavia 150 hengen häitään. Pari kujertaa kuin kyyhkyset, tämä onni kestää!

-Lapsiakin halutaan, mutta se on semmoinen asia, että ei niitä niin vain tehdä, niitä saadaan, jos hyvin käy, Juha ja Pia juttelevat. Neljäkin lasta sopisi kuulemma temmeltämään uuteen, remontoituun kotiin, joka valmistuu sopivasti häiksi.

Lue Juhan ja Pian erikoinen rakkaustarina heinäkuun Hymystä. Tiesitkö, että Pia rakastui Juhaan jo silloin, kun hän vielä asui avoliitossa toisen miehen kanssa? Miten siinä oikein niin pääsi käymään? Oliko heidän tarinansa jo lopussa? Tämä juttu on kesän rakkauspommi, joka suorastaan valuu ihanaa siirappia!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Juha Sibenberg, Maajussille morsian, Pia Haapa

Kommentit

Avohoito, sunkin kannattaa hillitä itseäsi. Jonkun tuntemattoman valtava sääliminen yhden kommentin perusteella on vähän ylireagointia.

on ihanaa lukea että joillekkin käy noin äkkiä kaikki ja mikä ettei jos siltä tuntuu… omasta puolestani asia kiinostaa kun katsoin maajusseja kaikki jaksot ja taisi sieltä pari paria tulla loppujen lopulta…
mutta onnea vielä kerran teille ihanille ihmisille PIA ja JUHA <3

Halua toivottaa heille Onnea,
Todella näyttävä pari,ovat kuin kaksi marjaa niin saman näköisiä varmasti ovat onnellinen pari.
On kaunista kun näkee että heistä loisaa ulos päin onnellisuus ja aitoja ihmisiä.
Toivotan heille myös pikkutaaperoita .
Ollan mekin onnellisia heidän puolesta että ovat löytännyt toisensa.

ihanaa että he löysivät toisensa!! <3
toivon heille parhaita häitä ja onnellista elämää 🙂

On aika toivottaa onnea parille, eikä aina vaan arvostella.Minusta on ihanaa, että joskus ihmiset löytävät toisensa, vaikka näinkin…harvoin se onnistuu, mutta vaikuttaa siltä kuin vakka olisi kantensa löytänyt.Onhan tuo naispuolinen kova määräilemään, mutta niin se on monella muullakin…ei miehet tiedä aina miten pitäisi olla, että olisi naisten mieleen.
On ihan mukava nähdä edes joskus mies joka ”tottelee”…no ei kai privaatisti teekään niin vaan se tv-ohjelma antoi sen vaikutuksen.
Kaikkea hyvää toivotellen nuorelle parille.

”Kannattako tuon Juhan luottaa naiseen, joka etsii uutta matoa, vaikka entinen on vielä koukussa?”

Niinpä.
Ja vielä sangen mustasukkaiseen sellaiseen.

”Tiesitkö, että Pia rakastui Juhaan jo silloin, kun hän vielä asui avoliitossa toisen miehen kanssa? ”

Kannattako tuon Juhan luottaa naiseen, joka etsii uutta matoa, vaikka entinen on vielä koukussa?

Sopiva pari! Paljon onnea. Ihanaa kun löysivät toisensa. Paljon onnettomia missejä ja tosi kauniita akteemisia valioyksilöitä viettää kesäänsä yksin, koska eivät osaa rakastaa muita kun itseään. Tämä pari osaa rakastaa ja myös näyttää onnensa.
Oli siinä maajussikisassa aika rajujakin juttuja, joten ihanaa kun nämä kauniit tarinat elävät.

Enemmän mä olisin susta huolissani kommentoija 1#. Sinulla on aikaa purkaa katkeruuttasi tämmöisillä palstoilla. En viitsi kertoa, miten paljon säälin sinua.

Oma kommentti