Maajussi-Timon ex kertoo kaiken!

Rachel K.Fitnessin maailmanmestari Rachel Kauppila, 26, kertoo Hymylle kaiken hänen ja Maajussi-Timon kohutusta rakkaudesta. Raskaus on nyt tosiasia, mutta Rachel haluaa pitää lapsensa yksin.

-Ihastuin väärään ihmiseen. Hän muuttui piruksi hetkessä. En vastaa Timolle enää puhelimeen, minun on pakko vaihtaa myös asuntoa. Pelkään öisin yksin kotona, en uskalla edes nukkua, Rachel paljastaa.

Rachel on käynyt monet kerrat ammattiauttajan luona, sillä nukahtamisongelmat ovat olleet vaikeita. Sairaslomalla hän on ollut viikkoja.

Timon kyvyttömyys keskustella asioista kasvokkain muodostui ylivoimaiseksi. Pariskunnan välillä ei ollut riitoja kertaakaan, mutta Timo yksin tilitti lehdille, mitä hänen päässään milloinkin liikkui.

-Kun tivasin Timolta syitä, hän ei koskaan myöntänyt olevansa väärässä. Aluksi nauroin vain jutuille, uskoin, että ne ovat jotain huumoria. Selän takana hän tiedotteli asioista lehtiin ja tuli sitten viereeni nukkumaan. En seuraa lehtiä, joten vasta myöhemmin tutut alkoivat ihmetellä suhdekiemuroitamme.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Maajussi-Timo, Rachel Kauppila

Kommentit

Eipäs se taida Rachel rusketus voiteita pahemmin tarvita.. On nääs etiopiasta muuttanut lapsena Haukiputaalle..

Äläs nyt, äoo 152 sentäs. Vai oliko se pituus, no eniveis.

Miten joku Timo 40+v ja rasvatunnäköinen, oudon tummennettuihoinen 26v edes vahingossa joutuvat kimppaan?!?

ei tarvitse Rachelia pilkata,kyllähän sen huomas että se mäntti äijä vaan ratsastaa julkisuudella,hinnalla millä hyvänsä

Reitseli näköjään on löytänyt jonkun räppärin. Oli juttua iltalehdessä tänään.

Voi ei, kaunis nainen. Rachel, ota mut miehekses. Oon kolmekymppinen ja harrastan voimalajeja. Rasvaprossa hyvä. Saat mun numerotiedot Hymyn toimituksesta.

Oma kommentti