Maalaislääkäri Kiminkinen raivostui ulkomaisten sijoittajien hoivayhtiöille: ”Suomalaisia vanhuksia myydään huutokaupalla!”

Tapani KiminkinenTV:stä tuttu maalaislääkäri Tapani Kiminkinen on erityisen huolestunut vanhustenhoidon tulevaisuudesta. Hän vertaa vanhuksilla pelaamista jo 30-luvun huutolaislapsiin.

-Vanhus myydään hoitoon sille, joka halvimmalla ottaa, ja heitä siirrellään paikasta toiseen halvimman tarjouksen perässä. Apajille ovat ilmestyneet ulkomaisten sijoittajien omistamat hoivayritykset. Maakunnissa pitäisi suosia paikallista yrittäjyyttä. Silloin päätäntävalta on lähellä, verorahat jäävät kuntaan, yhteistyö järjestyy helposti, eivätkä mahdolliset voitot mene ulkomaisille sijoittajille, Kiminkinen jyrähtää Hymy-lehden marraskuun numerossa.

Haastattelussa suorasuinen maalaislääkäri puhuu myös kuntauudistuksesta, jolle mies ei lämpene. Keskittäminen tuo hänen mielestään mukanaan paljon ongelmia.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: maalaislääkäri, Tapani Kiminkinen

Kommentit

Rva Kiminkinen itse työskentelee täällä vanhusten ”huutokauppa” alalla ja hra Kiminkinen käy kyseisessä paikassa puoskaroimassa. Kun saisikin kunnon lääkärin Misteliin. En voi lakata ihmettelemästä,että miksi tuo puoskari vaahtoo asioista joita itse tekee!

Nyt kun oikein tiukalle hoitoonpääsyn kriteerit laitetaan ja paikat raakataan. Niin päättäjien omaan nilkkaan tulevaisuus kapsahtaa. Sillä heidän tarviessa hoitoa,hoivaa on heidän lapsenlapset maksumiehinä heidän hoidoille. Ei taida paljon raha painaa paremmille paikoille pääsyä, ei ole hoitajia kun huolintasuhteet on ”nurinpäin”ja mailman kyynisyys koventunut tuottamattomuuteen….

Hyvä,että Kiminkinen uskaltaa ottaa esille tärkeitä kysymyksiä. Unohdetaan se tosiasia,että me kaikki vanhenemme!

KYLLÄ VANHUSTEN HOITO ON VAILLA MINKÄÄNLAISTA INHIMMILLISYYTTÄ OLEN TAISTELLUT 94 YUOTIAAN ALSTHAIMERIA SAIRASTAVAN ÄITINI PAIKASTA TOISEEN POMPOTTELUA VASTAAN KYLLÄ SIINNÄ EI OMAISEN KANSSA HOITOSUUNNITELMAA TEHTY EIKÄ MIELI PIDETTÄ KYSELTY HALVIN PAIKKA VOITTI

Kepulaista propagandaa, josta on ensin päästävä eroon ja sitten voidaan itse ongelma korjata.

Tohtori Kiminkinen.Etkö yhtään pelkää virkasi puolesta? On hienoa, että voit sanoa näin suoraan. Entä se iso tyytymättömien joukko?

Näinhän tää menee, ei meitä kasvattaneille vanhuksille anneta mitään arvoa. Säästetään, säästetään. Näillä päättäjillä on sen verran taatelii jemmas, että kyl heillä on vanhuuspäivät turvattu. Joten, ei heitä kiinnosta.

miten niin tulevaisuudesta? koko touhu on jo nyt peeseestä!

Näissä yksityisissä hoivayrityksissä pimitetään veroja ja teetetään työtä liian vähällä henkilöstöllä. Voitot menevät monesti ulkomaille.

Hieno homma, että näitä järkeäkin käyttäviä löytyy ja jotka uskaltaa puhua ääneen !!

Kiminkinenkin tietää, että suurin ongelma on lääkäreiden tolkuttomat palkat/vaatimukset, jotta tulevat maalle yleensäkään…

Miksi eduskunta ei tee mitään? Miksi peruspalveluministeri Kusenina ei ärähdä? Tarvitaan Kuse Ninaan.

Samoin ajattelevia on paljon,mutta he eivät saa ääntään kuuluviin.Pitäisi olla joku,joka kasaa samoin ajattelevat yhteen.

Hyvä Kiminkinen. On sentään Suomessa vielä suoraselkäisiä lääkäreitä.

Oma kommentti