Maija tuomittiin pahoinpitelystä ja päätyi Vanajan avovankilaan: ”Häh, onks tää muka vankila!”

Maija tuomittiin pahoinpitelystä ja päätyi Vanajan avovankilaan: "Häh, onks tää muka vankila!"Hymyn marraskuun numerossa tutustutaan paljon puhetta viime aikoina karkaamistapausten vuoksi herättäneeseen avovankilamaailmaan. Toimittajamme vieraili Vanajan avovankilassa, Hämeessä.

Helsinkiläinen kahden lapsen äiti Maija, 28, on ensimmäistä kertaa vankilassa – pahoinpitelyistä. Kakkua on puolitoista vuotta.

-Olin suljetulla ensin kolme kuukautta, ja vielä sellaisella osastolla, jossa sellin ovi oli auki tunnin päivässä. Kun tulin tänne, ensimmäiseksi mieleen vilahti että häh. Onks tää muka vankila. Olin ihmeissäni. Työskentelen keittiöllä ja tulen toimeen muiden vankien ja henkilökunnan kanssa.

Maija ei halua, että hänestä otetaan valokuvaa. Hymyn marraskuun numerosta luet myös Irenen ja Susannan tarinat. Matka avovankilan arkeen voi alkaa…

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Vanajan avovankila

Kommentit

Kyse käsittääkseni on sopeuttamiseksi takaisin uuteen yhteiskunta kelpoisuuteen sopeuttamiseksi eikä suinkaan kiertokouluksi…

Tuomiot veke rikollisilta niin valtio säästäisi miljuunia.Rehelliset työtä tekevät kansalaiset on syyllisiä,joita voisi verottaa vieläkin enemmän.

Ihmisen henki ja terveys ovat loukkaamattomia. Paitsi Suomessa, täällä pahoinpitelijä tai murhaaja saavat sossutätien ja oikeuslaitoksen myötätunnon. Uhrille todetaan että paska säkä sulla.

Pertti luki Hymyä: ”Häh, onks tää muka journalismia?”

Oma kommentti