Maisa Torpalta herkkä kuva miehensä kanssa: ”Kiitos…”

Maisa Torppa on julkaissut Mikko-puolisonsa kanssa ystävänpäiväkuvan, jossa pari poseeraa hääasuissa Kämpin peilisalissa. Meneillään on häävalssi.

Ystävänpäivä merkitsee Maisalle hieman tavallista enemmän, sillä Mikko ja Maisa avioituivat vuosi sitten. Nyt he odottavat parin esikoista.

-Kiitos, että teet musta maailman onnellisimman vaimon. Hyvää ystävänpäivää ja meidän ensimmäistä hääpäivää! Maisa toivottaa kuvatekstissään.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: hääpäivä, Kämp, Maisa Torppa Mikko, vuosipäivä

Kommentit

On olemassa tämä porukka torpasta tukiaiseen ja kaikki siitä väliltä ,jotka on kuin pinnaltaan teflonia..Ne rötöstelee ,rikkoo lakia kerta toisensa jälkeen ,pettää ,valehtelee ja kieroilee sen minkä kerkeää ,mutta kuitenkin ollaan mediassa naama soikeena esiintymässä ja kertomassa ah, kuinka onnellista onkaan ,kuinka ihanaa ja nyt tässä ihan pakahtuu jne. jne.. Teflon pintaan ei nämä rikkomukset näytä mitenkään tarttuvan, kaikki jatkuu ennallaan. Pakko melkein ihailla, miten niitten pokka pitää? Itse ei pystyisi millään tuohon ,vaan vajoaisi maan alle . Luultavasti se on sitä kun on vuosia touhunnut vilpillisesti ja kieroillut ,pettänyt ja valehdellut ,niin se ei sitten tunnu missään enää..

Oma kommentti