Maisa Torpan tilitys – pieni piikki Jari-Matti Latvalalle

Maisa Torppa on summannut vaiherikasta vuottaan. Hän tilittää vuoden olleen elämänsä hirvein.

-Oon ollut täysin rikottu ihmisraunio 3.1. alkaen ja oon koko vuoden yrittänyt selviytyä vaan päivästä seuraavaan. Nyt oon ensimmäistä kertaa tänä vuonna oikeasti onnellinen, Maisa toteaa.

-En edes muistanu miltä tää tunne tuntuu! Siitä kunnia kuuluu mun perheelle ja ystäville, jotka on tukenut ja kannatellut mua koko tämän vuoden. Ja tietty yhdelle tietylle ihmiselle, joka on ensimmäinen mies joka saa mut nauramaan hysteerisesti ja kohtelee mua uskomattoman hyvin, Maisa somettaa.

-Mä luulin syksyllä, ettei mua pystyisi enää murentamaan enempää. Kyllä pystyi. Vaihtoehdot oli jäädä maahan makaamaan tai nousta ylös. Aloin opiskella positiivista psykologiaa, johon hurahdin täysin. Sen ja tiiviin ulkopuolisen avun myötä oon päässyt takaisin kiinni siihen, että saan itsetunnon ja oman arvostuksen pikku hiljaa takaisin. Polku on vielä kesken ja kaiken kokemani jälkeen ottaa varmasti vielä aikaa ennen kuin pystyn olemaan täysin oma vahva itseni. Mutta nyt mä oon oikeesti onnellinen ja tää tuntuu ihan helkkarin hyvältä, Maisa kertoo.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Maisa Torppa, Jari-Matti Latvala

Kommentit

Ompa oikein valehtelun mestari,melkein kuin yksi toinen blondi joka elää vale ”klamyyri” elämää..Vastahan puhuit ikuisesta rakkaudesta Jari-Mattiin ja kuulemma vaikka eroatte niin se on vaan osoitus suuresta rakkaudesta. Tämä uusi kaveri piti olla perhe tuttu ,joka oli kutsuttu häihinkin vieraaksi jne. jne… Miksi ihmeesä pitää valehdella noin rajusti? Puhuvatkin kylillä ,että mikä muu kuin verottaja tekee äveriäitten miesten lompakkoon ison loven? Vastauksen voi jokainen arvailla itsekseen..

Alkaa Maisuli olemaan samanlainen pashanpuhuja, kuin muuan glamourperseenä… eiku persoona!!!1!

Voiko olla säälittävämpää tilitystä? Tsemppiä Maisa, kyllä se siitä jne.

Oma kommentti