© Kari Pekonen

Maisa Torppa: ”En halua että vauvani saa stressihormoneja”

Kohun silmässä pyristelevä Maisa Torppa on kertonut, ettei hän aio olla somessa kuin välttämättömän verran. Syynä on se, että nainen saa sen kautta paljon lieveilmiöitä elämäänsä.

-Nyt meen ihan fiiliksen mukaan, Maisa kertoo päivityksessään.

-En usko, että kauheen aktiivinen musta heti tulee. Some tuo mulle kaiken hyvän lisäksi valitettavasti paljon stressiä ja en halua, että vauva saa yhtään ylimääräisiä stressihormoneita. Tajusin taas tänä aamuna, että tähänkin kuvaan oli tullut älyttömän typeriä kommentteja. Sitten kun vastaan niihin fiksusti ja selitän asian, niin kommentoija poistaa kommenttinsa. Tälläiset pienet stressitekijät saan elämästäni pois olemalla olematta somessa. Joten nyt sitten ihan rauhakseen oman fiiliksen mukaan, Maisa selittää.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Vauva, some, odotus, Maisa Torppa vauva

Kommentit

Kuinkas mahtaa olla nämä pettämishormoonit, valehteluhormoonit, kiristyshormoonit, rienaamishormonit jne. jne.. Miten ihmeessä saat nukutuksi? Pelkäämpä ,että vastaus on ,kiitos kysymystä, mutta nukun oikein hyvin… Siis ei minkäänlaista omaatuntoa tai tunne-elämää. Tarkoitan semmoista oikeaa tunne-elämää , ei semmoista jota esitellään mediassa ja lehtien palstoilla..

Voiko turhempaa julkkista olla.Oikeastaan kyllä.Painii samassa sarjassa Johanna Tukiaisen kanssa

Oma kommentti