Maisa Torppa kertoo perustelut hiljaiselolleen

Maisa Torppa kertoo Instagramissa, että häneltä kysytään usein, miksi hän ei ole enää niin aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Nyt perheenäiti on päättänyt avata syytä päätöksen taustalla.

– Huomasin, että mulle tuli tosi vahva tarve yksityisyyteen raskausaikana. Ja vauvan synnyttyä se yksityisyyden tarve kasvoi vielä vaan suuremmaksi! (…) En halua hukata sekuntiakaan tästä kallisarvoisesta ajasta. En halua, että lapsille kuuluva aika menisi mun somettamiseen puhelin kourassa, Maisa selostaa Instagramissa.

Hän kertoo muuttaneensa myös tyyliä, jolla sosiaalista mediaa päivittää. Maisa ei ole enää pitkään aikaan julkaissut yhtäkään kuvaa ystävistään tai perheenjäsenistään yksityisyyden suojelemiseksi. Samaisesta syystä hän on muuttanut Instagram-tilinsä yksityiseksi jo jokin aika sitten. Somevaikuttajanakin toimiva kaunotar ei myöskään enää tee päivityksiä reaaliajassa vaan keskittyy nauttimaan hetkistä lasten kanssa.

Lisäksi Maisa paljastaa toivovansa aviomiehensä kanssa perheenlisäystä.

– On aivan älytön vauvakuume, koska meidän baby on niiiiin ihana, että haluisin kymmenen samanlaista palleroa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: lapsi, lapsiperhe, Maisa Torppa, raskaus, sosiaalinen media, Vauva

Kommentit

Ei tarvii perustella,me luultiin ihan oikeasti ,että pikkuinen älyn pilkahdus on tullut sinne pääkoppaan.. Mutta näköjän turha luulo.. Keskity nyt vaan hoitamaan niitä muksujasi ja miehesi muksuja ja lopeta tuo huomion haku täällä somessa.

Oma kommentti