Maisa esiintyy Discovery plussan Gossip Moms Suomi -ohjelmassa.

Maisa Torppa paljastaa: ”Ihan avoimesti imetän vaikka kauppakeskuksessa”

Viihdepersoona Maisa Torppa on paljastanut Instagramin sometarinassaan imettävänsä tytärtään julkisilla paikoilla. Hän on ehdottomasti julki-imettämisen kannalla, vaikka se jakaakin mielipiteitä.

-Mut voi bongata ihan avoimesti imettämästä vaikka kauppakeskuksesta. Kuitenkin vastaan on tullut tilanteita, joissa huomaa pikkuneidinkin haluavan rauhallisen ruokailuhetken, Maisa paljastaa.

Maisa kiittelee aviomiehensä Mikon edellisestä liitosta olevaa tytärtä, joka on esimerkillisesti auttanut lastenhoidossa.

– Täpötäydessä ravintolassa kerran vauvan pää pyöri ja syömiseen oli vaikea keskittyä hälinän takia. Tällöin vauvan isosisko oma-aloitteisesti kaivoi hoitolaukusta harson ja tuli pitämään sitä suojana, jotta pikkusisko saa rauhassa syödä, Maisa kirjoittaa.

Hän sanoo rakastavansa vauvansa imetystä:

– Mä tekisin mitä vaan, että saisin pysäyttää ajan just tähän! Nää syöttöhetket, kun toinen tapittaa sua maailman kauneimmilla silmillä on vaan jotain maailman ihaninta. Esikoistani en onnistunut ollenkaan imettämään, vaan pumppasin muutaman viikon. Sen takia nämä kaksi kuukautta tuntuu lottovoitolta, vaikka haasteitakin on ollut. Voi kun tää ei loppuisi koskaan!

Maisan ja Mikon ensimmäinen yhteinen lapsi syntyi heinäkuun lopussa. Maisan elämää seurataan paraikaa Discovery plussalla Gossip Moms Suomi -sarjassa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Maisa Torppa, imetys

Kommentit

Oma kommentti