Maisa Torppa sai järkyttävän tiedon: ”Tuntui, että mun sydän pysähtyi”

Vauva-arjesta nauttiva Maisa Torppa kertoi tänään Instagramissa saaneensa seuraajaltaan viestin, joka järkytti häntä suuresti. Yhteydenottaja oli tiedustellut, kuinka Maisa kestää sen, että jopa hänen vauvansa ulkonäköä haukutaan keskustelupalstalla.

– Luulin viestiä aluksi pilailuksi. Hän sitten lähetti screenshotin, jossa jollain kurapalstalla oltiin muokattu mun lapselle kasvot ja häntä haukuttiin tämän muokatun kuvan kanssa aivan järkyttävillä sanoilla. Tuntui että mun sydän pysähtyi, Maisa selostaa.

Hän kertoo julkisuuden henkilönä tottuneensa siihen, että hänen ulkonäköään arvostellaan. Sitä on kuulemma tehty jopa korvia myöten. Lapseensa kohdistuvassa pilkkaamisessa Maisalla on kuitenkin nollatoleranssi,

– Tiedän, että keskustelupalstoilla ei kirjoita yksikään terve ihminen, kenellä on omassa elämässään asiat hyvin. Mutta lapsen haukkumisessa menee raja. Sen sairaampaa ei ole. Mun lapsista ei haukuta yhtäkään!! Siitä mä pidän huolen. Eli siihen taisi loppua tämä vauva-arjen päivittäminen someen.

Maisa korostaa myös, että hän ei ole julkaissut vauvastaan yhtäkään kasvot paljastavaa kuvaa sosiaalisessa mediassa. Kyseessä on hänen ja lapsen isän yhteinen päätös, jolla halutaan varjella pienen ihmisen yksityisyyttä.

Katso ja hämmästy: Päivi on Suomen seksikkäin kuusikymppinen!

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: haukkuminen, Instagram, Maisa Torppa, nettikiusaaminen, sosiaalinen media, Vauva

Kommentit

Aikamoinen möläytys taasen Torpalta.. VAi ei ole keskustelupalstoilla terveitä ihmisiä… joopa joo, ja hää on aina vaan uhri…

Oma kommentti