Maisa Torppa sai poliisilta päätöksen: Ei ole syytä epäillä rikoksesta

Kuluneen vuoden aikana on uutisoitu, että Maisa Torpasta on tehty useampi rikosilmoitus. Maisa kertoi torstaina Instagramissa saaneensa poliisilta tällä viikolla kaksi päätöstä, joiden mukaan häntä ei ole syytä epäillä rikoksesta.

– Tänään tuli taas yksi päätös, jossa poliisin mukaan ei ole mitään syytä epäillä, että olisin henkilön kunniaa loukannut tai että olisin mitään perätöntä lastensuojeluilmoitusta tehnyt. Jo toinen loistava ja meille alusta asti selvänä ollut päätös tälle viikolle! kaunotar selostaa.

Maisa korostaa, että poliisin päätökset eivät tulleet hänelle yllätyksenä.

– Itse olen koko aika tiennyt, etten ole koskaan mitään laitonta tehnyt, joten en jaksanut tälläiseen julkiseen pelleilyyn lähteä mukaan.

Maisa viittaa julkisella pelleilyllä siihen, ettei hän ole halunnut kommentoida hänestä esitettyjä väitteitä julkisuudessa asioiden ollessa kesken. Nyt hän on valmis lausumaan muutaman sanan myös siitä, miltä rikosilmoitusten kohteeksi joutuminen on tuntunut.

– Mielestäni näiden perättömien rikosilmoitusten tekeminen ja vieminen julkisuuteen lehtien ja somen kautta kertoo pelkästään tekijästä itsestään. Äärimmäisyyksiin mennyttä kiusaamista.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Maisa Torppa, päätös, poliisi, rikosilmoitus

Kommentit

Oma kommentti