Maisa Torppa sivalsi lehdistöä ja kiitteli rakastaan tuesta

Maisa Torpan ja hänen ”IT-Mikkonsa” elämää on seurattu julkisuudessa, kuinkas muutoinkaan. Onhan Maisan elämässä tapahtunut viimeisen parin vuoden aikana melkoisia käänteitä.

Maisa ei malta olla kuittailematta juorulehdistölle siitä, että kärpäsistä on tehty härkäsiä. Samalla hän ylistää rakastaan.

-Viimeisen vuoden aikana oot lehtien mukaan ollut mun salarakas, IT-miljonääri, kulissisuhteen toinen osapuoli, siivellä matkustaja, elättäjä ja vaikka mitä. Oot jaksanut taistella, kun sun yksityisyyttä ollaan monesti pyynnöistä huolimatta oltu halpamaisesti kunnioittamatta. Meidän elämässä lattiaremppa kääntyy lehdessä avioeroksi, ystävän kuljetusfirman paku meidän pihassa muuttoautoksi ja mun sukuloinnit asumuseroksi. Eilen aamulla saatiin sängyssä loikoillessa ja pitkää aamukahvia juodessa taas sellaisia kyselyitä, että terve. Kiitos, kun oot opettanut mut nauramaan tälle kaikelle hulluudelle. Oot myös opettanut mut laittamaan kaiken ulkopuolisen kuran oikeaan perspektiiviin ja opettanut mua olemaan vähemmän alistuvampi (harjoittelu kyllä edelleen kesken). Vaikka mua välillä itkettää, niin sä saat käännettyä jutut huumoriksi ja taas saan nauraa kippurassa. Love you! Maisa kirjoitti Mikkonsa syleilyssä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Maisa Torppa, Jari-Matti Latvala, IT-Mikko

Kommentit

Oma kommentti