Maisa Torppa: ”Somen mukaan on oltu kriisissä ja eroamassa”

Maisa Torppa poseeraa yhteiskuvassa rallirakkaansa JM Latvalan kanssa Instagram-tilillään. Julkisuus on tullut parille hieman yllätyksenä.

Tai ei itse asiassa julkisuus, vaan sen mukanaan tuomat ”juonenkäänteet”. Maisa kirjoittaa:

-Jos vielä bloggaisin, niin tässä olisi postauksen aihe: Julkinen parisuhde. Ollaan puolentoista vuoden aikana jouduttu jos minkälaisten otsikoiden alle. Jokaisesta sanasta saa kohahduttavan ja jokaista liikettä seurataan. Ollaan itse valittu tämä tie, mutta sen tuomat juonenkäänteet tulee silti yllätyksenä.

-Tänä aamuna luin, että somen mukaan ollaan oltu kriisissä ja eroamassa. On hämmentävää, että oman yksityisen elämän tapahtumista pitää lukea lehdistä, ja se pistää miettimään, mistä paikkansa pitämättömät jutut on saanut alkunsa. Nyt on pakko rauhoittaa elämää ja viettää tavallista arkea hissukseen. Ollaan siksi kieltäydytty yhteisistä haastatteluista ja tv-ohjelmista, koska koetaan ettei meillä niiden myötä ole enää yksityisyyttä. Niinpä tämän kuvan myötä paljastan, että kaikki on hienosti ja me tunnustetaan rakkautta tästä lähtien toisillemme, ei medialle. Kirjaimellisesti peace and true love.

Jos vielä bloggaisin, niin tässä olisi postauksen aihe: Julkinen parisuhde. Ollaan puolentoista vuoden aikana jouduttu, jos minkälaisten otsikoiden alle. Jokaisesta sanasta saa kohahduttavan ja jokaista liikettä seurataan. Ollaan itse valittu tämä tie, mutta sen tuomat juonenkäänteet tulee silti yllätyksenä. Tänä aamuna luin, että somen mukaan ollaan oltu kriisissä ja eroamassa. On hämentävää, että oman yksityisen elämän tapahtumista pitää lukea lehdistä ja se pistää miettimään mistä paikkansa pitämättömät jutut on saanut alkunsa. Nyt on pakko rauhoittaa elämää ja viettää tavallista arkea hissukseen. Ollaan siksi kieltäydytty yhteisistä haastatteluista ja tv-ohjelmista, koska koetaan ettei meillä niiden myötä ole enää yksityisyyttä. Niinpä tämän kuvan myötä paljastan, että kaikki on hienosti ja me tunnustetaan rakkautta tästä lähtien toisillemme, ei medialle. Kirjaimellisesti peace and true love ❤️ Kuva: Milka Alanen / Me Naiset

Henkilön Maisa Torppa (@maisatorppa) jakama julkaisu

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Maisa Torppa, parisuhde, suhde, Jari-Matti Latvala, ralli, JM Latvala

Kommentit

Oma kommentti