© Kari Pekonen

Maisa Torppa teki paljastuksen suhteestaan J-M Latvalan kanssa: ”Help, auttakaa mua…”

Maisa Torppa tekee paljastuksia elämästään Pullapuoti-nimisessä podcastissa.

Hän kertoo odotuksensa sujuneen hyvin, mutta viimeaikaiset kohuotsikot ovat kuulemma satuttaneet häntä. Maisa ehkä yllättäen paljastaa, ettei hänellä ole koskaan ollut halua julkisuteen. Hän kummeksuu, että on yli 10 vuotta julkisuudessa oltuaan yksi Suomen seuratuimpia ihmisiä. Hän ei kuulemma koskaan käy missään eikä tee mitään muuta kuin elää perhearkea.

Maisa tekee myös paljastuksen edellisestä suhteestaan Jari-Matti Latvalan kanssa. Hän haaveili, että jossain olisi hänelle joku toinen, eikä hän halunnut enää naimisiin rallitähden kanssa:

– Kaikki oli varattuna ja mä olin sanonut ainakin 50 kertaa, että mä en halua mennä sun kanssa naimisiin. Ei ollut pienintäkään halua mennä naimisiin. Oli sellainen ahdistus sisälläni, että ei ziisus että miten mä pystyn alttarilla sanomaan että ”tahdon”, kun en mä tahdo. Että mitä mun pitää kengänpohjiin kirjoittaa, että ”help, auttakaa mua”. Että miten mä pääsen tästä pois, Maisa tilittää podcastissa.

– Mä vaihdoin rahan rakkauteen. Ihan puhtaasti. Ja kyllä kannatti, hän kertoo viitaten uuteen avioliittoonsa.

Maisa on pitänyt julkisuudesta pariinkin otteeseen taukoa, mutta nyt sellaista ei ole luvassa, sillä nainen on mukana tv-ohjelmassa, josta hän ei vielä voi hiiskahtaa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Maisa Torppa, Jari-Matti Latvala, Pullapuoti

Kommentit

Oli kuitenkin päästävä tulevan anopin kanssa ulkomaille ”polttareita” viettämään? Kumma että matkat ja lahjat kelpaa vaikkei ole aikomustakaan vihille. Onnea vaan uudelle ukolle

Oma kommentti