Maisa esiintyy Discovery plussan Gossip Moms Suomi -ohjelmassa.

Maisan vauva sai nimen – stressi katkaisi imetyksen!

Maisa Torppa on kertonut somessa vauva-arjestaan, joka on äidistä niin ihanaa, ettei ajankulua huomaa. Vauvan iässäkin meinaa mennä laskuissa hieman sekaisin. Maisa jopa haaveilee sisaruksesta pienokaiselleen.

– Kaikki mennyt ihan älyttömän hienosti. Olin henkisesti valmistautunut, että vauvavuosi on selviytymistä. Mutta tää on ollut kaikkea muuta! Elämän parasta aikaa ja rentoa ja mukavaa. En haluaisi tämän koskaan loppuvan. Tiedostan kyllä senkin, että tilanne voi sekunnissa muuttua rytmeineen, vaivoineen ja kaikkineen. Onhan sekin haave käynyt mielessä, että voisi olla aika ihanaa jos olisi sisarukset pienellä ikäerolla, Maisa kirjoittaa somessa.

Toissa viikolla Maisa sanoo kokeneensa kuitenkin vastoinkäymisiä. Kyseessä oli niin suuri järkytys ja sitä seurannut stressireaktio, että maidon tulo tyssäsi kuin seinään.

– Neuvolan ja imetyspolin avulla yritetään tässä nyt sitten taistella sen eteen, että saisin vielä imettää, hän somettaa.

– Itku ja harmitus on tullut, kun välillä pumppuun on lentänyt pelkästään veripisaroita. Oon nauttinut imettämisestä niin paljon. Minä ja vauva haluttaisiin sitä ehdottomasti vielä jatkaa!

Maisan tytär ristittiin viikonloppuna, mutta nimeä hän ei paljasta.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Vauva, Maisa Torppa, imetys

Kommentit

Oma kommentti