Malli Maria Smura joutui seksuaalisen ahdistelun kohteeksi: ”En enää anna koskea ranteisiini”

Mallikaunotar Maria Smura kertoo rajuista kokemuksistaan ja terveysongelmistaan Hymyn painetussa lehdessä Juhamatti Niemisen haastattelussa.

Hän puhuu muun muassa uniongelmista, joista hän on kärsinyt teini-iästä saakka. Hän joutui nimittäin 14-vuotiaana seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi paikallisella huoltoasemalla, missä pistäytyi kesken lenkkeilyn.

-Olin tulossa vessasta ulos, kun mies tyrkkäsi minut takaisin ja teki mitä teki. Minulla meni vuosia, että pystyin puhumaan tapauksesta raiskauksena, sanoo Maria.

Tapaus on jättänyt Mariaan arpensa, eikä hän anna esimerkiksi kenenkään koskea ranteisiinsa.

-Jos joku koskee ranteisiini, tapahtuneet palaavat pintaan. Ne tulevat myös uniin. En uskalla nukahtaa kun näen sairaita ja todellisia painajaisia.

-Olin ennen reipas, se joka välittää ja kuuntelee. Nyt olen huomannut etten ole kaikkivoipa. Olen muuttunut kyynisemmäksi ja välinpitämättömämmäksi, Maria kertoo jutussa.

Marian terveys on oikutellut paljon viime aikoina. Häneltä löydettiin kurkun kasvain, hän sai keskenmenon, jota edelsi raskauspahoinvointi. Häneltä löytyi myös nivusesta kasvain, jonka leikkaushaava tulehtui.

Maria Smura on Tarja Smuran veljentytär. Lue juttu lehdestä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Maria Smura, seksuaalinen hyväksikäyttö, Tarja Smura

Kommentit

Oma kommentti