Mallipappa Kim Rusi lopetti toimistonsa – kihlautui turkulaiskaunottaren kanssa!

Kim RusiAikoinaan Suomen nuorimpana mallipappana julkisuuteen tullut Kim Rusi kertoo yllättäen pistäneensä pillit pussiin ja lopettaneensa mallitoimistonsa.

-23 vuotta alalla toimineena voin todeta, että kaikki mahdollinen on tullut nähtyä, Rusi toteaa. Hän aloitti uransa mallibisneksessä aikoinaan 5-vuotiaana Marjo Sjöroosin Fashion Teamin listoilla, kunnes perusti 16-vuotiaana oman mallitoimiston.

Rusin kanssa yhteistyötä ovat tehneet monet tunnetut kaunottaret, muiden muassa Ellen Jokikunnas, Jenni Dahlman-Räikkönen, Helena Karihtala ja Jasmin Mäntylä. Mallitoimistoaan mies luotsasi viime vuodet yhdessä ex-avopuolisonsa, Maikkarin chat-juontaja Katri Sorsan kanssa.

Rusi kertoo uusien tuulien puhaltavan elämässään muutenkin. Hän kihlautui turkulaisen nuoren kaunottaren kanssa ja kevään aikana on tarkoitus muuttaa saman katon alle.

-Häitä on kuitenkin turha vielä odotella, kaikki aikanaan, mies virnuilee.

Samaan hengenvetoon hän toteaa myös työrintamalla olevan uusia kuvioita

-Tapahtumamarkkinoinnissa ja tuottajana olen edelleen voimakkaasti mukana, lisäksi tulevaisuudessa teen paluuta taas juontohommiin ja esiintymiskouluttajaksi. Luvassa voi olla taas myös tv-töitä, Rusi päättää.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Ellen Jokikunnas, Helena Karihtala, Jasmin Mäntylä, Jenni Dahlman-Räikkönen, Katri Sorsa, Kim Rusi, Marjo Sjöroos

Kommentit

Hmm.. 16- vuotias perustaa yrityksen? 😀 Kyllä moni kusettaja porskuttelee työelämässä syystä tai toisesta jäämättä kiini. Rusi lopetti varmasti vain ja ainoastaan siksi ettei häneen luota enää kukaan. Voi kihlattu-parkaa..

Yksi alan kovimmista ammattilaisista. Tuskin kusettaja tässä maassa porskuttaisi julkisuudessa 23-vuotta. Harmi, että sai tarpeekseen alasta.

Oma kommentti